După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 septembrie 2017

Alianța Familiilor din România 🔴 Apel la românii din Australia, participanți la plebiscitul privind căsătoriile homosexuale...

Adresam o pledoarie speciala romanilor din Australia cu rugamintea de a participa in numar cit mai mare la plebiscitul organizat de Guvernul australian privind casatoriile homosexuale. Cei care cititi cu regularitate buletinele noastre informative de marti sunteti la curent ca de aproape zece (10) ani homosexualii Australiei fac presiune asupra parlamentarilor si guvernelor Australiei sa legalizeze casatoriile homosexuale. Au esuat de fiecare data. Dar asta nu inseamna ca oamenii de buna credinta din Australia, si mai ales romanii, pot sa ramina nepasatori fata de eforturile curente de legalizare a casatoriilor unisex.
 
In ani recenti, Curtea Suprema a Australiei a declarat ca nu detine competenta de a decreta un drept la casatorii homosexuale in Australia si ca legalizarea lor e de competenta statelor care formeaza federatia australiana. Pina in prezent, Guvernul federal australian a refuzat sa supuna la vot legalizarea casatoriilor homosexuale in Parlament, dar numarul parlamentarilor Australiei care sprijina legalizarea lor e in crestere. Fostul Prim Ministru australian Tony Abbot, crestin autentic, s-a opus consistent legalizarii lor. In ani recenti, insa, a fost inlocuit in functie de Malcolm Turnbull. Pentru a-i multumi atit pe homosexuali cit si pe cei care se opun casatoriilor homosexuale, parlamentarii Australiei au decis lansarea unui plebiscit national privind legalizarea casatoriilor homosexuale. Homosexualii se opun plebiscitului de teama sa nu il piarda, cu toate ca dupa sondajele de opinie doua treimi dintre australieni agreeaza cu casatoriile homosexuale. Rezultatul plebiscitului nu va fi obligatoriu si nu va decide legalizarea ori interzicerea casatoriilor homosexuale. Plebiscitul e doar de natura consultativa si simbolica, iar palamentarii pretind ca se vor ghida dupa rezultatul plebiscitului pentru a determina soarta casatoriilor homosexuale in Australia.
 
Plebiscitul australian se face prin posta si are loc intre 12 septembrie si 7 noiembrie. In aceasta perioada, Guvernul Australiei va trimite prin posta australienilor buletine de vot cu rugamintea de a-si exprima prin posta pozitia fata de legalizarea ori interzicerea casatoriilor homosexuale. Rezultatele plebiscitului vor fi anuntate pe 15 noiembrie. E usor de intuit ca vor castiga plebiscitul cei care vor completa si trimite buletinele de vot in numar cit mai mare. Mobilizarea cetatenilor care favorizeaza casatoria naturala e, deci, o prioritate a miscarii pro-familie din Australia. Aici, romanii din Australia pot ajuta mult.
 
In consecinta, solicitam tuturor romanilor din Australia sa completeze buletinul de vot, sa voteze impotriva legalizarii casatoriilor homosexuale, si sa trimita buletinul de vot inapoi autoritatilor in timp util pentru a ajunge la destinatie pina pe 7 noiembrie. Oferim un comentariu din Sydney Morning Herald pe aceasta tema: www.smh.com.au.
 
Lectie pentru Romania
 
Razboiul psihologic impotriva revizuirii Articolului 48 din Constitutia Romaniei continua si se intensifica. Cei care l-au declansat, cit si politicienii Romaniei, ar trebui sa invete de la Australia si Irlanda ca schimbarea institutiei sociale a casatoriei nu e de competenta tribunalelor ori a politicienilor ci a publicului. In 2015 Irlanda a permis irlandezilor sa decida soarta casatoriilor homosexuale iar anul acesta Australia face la fel. De ce nu si in Romania? Oare suntem noi cetateni de clasa a doua, inferiori australienilor ori irlandezilor si nu meritam ca noi sa decidem soarta celei mai importante institutii sociale din istoria omenirii? Nadajduim ca vom putea si noi vota curind.
 
O alta lectie pentru Romania este ca legalizarea casatoriilor homosexuale e doar inceputul unui declin al drepturilor noastre la libera exprimare si credinta religioasa. Multi dintre noi tind sa gandeasca ca legalizarea casatoriilor homosexuale nu are consecinte si ca ele sunt un trend cool. Haideti sa fim seriosi. Daca se va reusi legalizarea casatoriilor homosexuale in Romania, Inchizitia progresista ne va vana agresiv. Uitati ce deja se intimpla in Australia. Saptamina trecuta o tinare crestina a postat pe Fecebook-ul ei sloganul miscarii pro-familie din Australia "it's OK to vote NO", care denota impotrivire casatoriilor homosexuale. Rezidenta a Canberrei, tinara a fost data afara de la locul de munca dupa ce seful ei a aflat ca ea se impotriveste casatoriilor homosexuale, pretinzind ca afirmatiile ei sunt daunatoare firmei. [Detalii: www.abc.net.au]

Material furnizat de către Alianța Familiilor din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.