După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 septembrie 2017

Aurelian Pavelescu — Eu cred că poporul român are dreptul să-şi definească el însuşi modul şi stilul de viaţă, atunci când este vorba despre familie, relaţiile interumane cele mai adânci, pe care stă construită naţiunea română!

Sa explic celor care spun: referendumul pentru redefinirea familiei ca uniune intre barbat si femeie prin Constitutie NU este o prioritate! Mai mult, celor care spun ca ar fi suficient Codul Familiei, care defineste familia ca uniune intre barbat si femeie si in prezent - ca lege organica -, nemaifiind necesar referendumul!
1) Este o prioritate, pentru ca asa au hotarat cetatenii, cele 3 milioane de semnaturi pentru modificarea Constitutiei! Aceste 3 milioane au spus: acum! Procedura constitutionala nu poate fi oprita, pentru ca ar insemna sa fie suprimata initiativa cetateneasca prevazuta chiar de Constitutie. Oportunitatea si urgenta, prin urmare, sunt conferite chiar de cele 3 milioane de semnaturi, care au fost stranse de mai bine de 2 ani, nu peste 5, 10 sau 20 de ani! Acest lucru nu poate fi pus in discutie, prioritatea este deja stabilita de cetateni!

2) De ce nu este suficient Codul Familiei, fiind necesara modificarea Constitutiei, chiar daca Codul este o lege organica? Iata, Codurile penal si de procedura penala au fost modificate de majoritatea PDL si Monica Macovei prin procedura asumarii in fata Parlamentului, de catre Guvern! Fara nicio dezbatere publica, in 3 zile! Procedura spune: Guvernul vine in fata Parlamentului cu modificarea legii, prin asumare, si - sau trece legea, sau cade Guvernul! O procedura accelerata, scutita de orice dezbatere publica, potrivit Constitutiei. Procedura este prevazuta pentru situatii politice exceptionale. Cine ne garanteaza ca un Guvern, cu o majoritate parlamentara conjuncturala, intr-un context politic international anume, nu va modifica in aceeasi maniera Codul Familiei, cand un comisar european o va cere sau o ambasada? Nimeni! De aceea este nevoie de un nivel de protectie de nivel constitutional al institutiei familiei: nimeni nu mai poate modifica Constitutia, decat tot poporul insusi, prin referendum national, adica votul tuturor romanilor! De aceea aceasta inversunare pentru a se bloca referendumul: cei care incearca sa blocheze initiativa stiu acest lucru.

Eu cred ca poporul roman are dreptul sa-si defineasca el insusi modul si stilul de viata, atunci cand este vorba despre familie, relatiile interumane cele mai adanci, pe care sta construita natiunea romana!
Aurelian Pavelescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.