După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 septembrie 2017

Bill Mullet la Suceava

Bill Mullet a fost Founder & CEO of ProVia până în 2015 când a lăsat conducerea companiei în mâinile lui Brian Miller. Pentru o perioadă a condus ”Orfelinatul Natanael” din Suceava și astfel inima sa a fost atinsă puternic de România. A revenit deseori în România și s-a implicat în diverse proiecte. Este un lider care a reușit să își construiască propria companie astfel că dintr-un garaj din Sugarcreek, Ohio în 1977 a reușit să se dezvolte și a ajuns la peste 600 de angajați.
Bill Mullet este la Suceava din nou și va fi prezent la biserica Speranța duminică dimineața, pe data de 10 septembrie iar dumină seara va avea un mesaj în biserica creștină după evanghelie Betel din cartierul Burdujeni.
Luni pe 11 septembrie Bill Mullet va participa la deschiderea noului an școlar de la Liceul Teoretic Filadelfia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.