După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 septembrie 2017

Comuna Tălpaş, la un an după ce o femeie de cult baptist a fost îngropată în câmp. Primăria nu are bani pentru un cimitir comunal: Dacă, Doamne fereşte, mai am un eveniment de acest gen, cred ca putem folosi un colţ de cimitir


Avocatul Poporului a solicitat Primăriei comunei Tălpaş, din judeţul Dolj, să înfiinţeze un nou cimitir comunal, după ce anul trecut o femeie aparţinând cultului baptist a fost îngropată în câmp, cu toate că familia avea loc de veci. Primarul se plânge însă că nu poate acoperi costurile pentru investiţie.

Situaţia de la Tălpaş, unde o femeie aparţinând cultului baptist nu a putut fi înmormântată în cimitir, anul trecut, ci aproape de case, pe un deal, a ajuns la cunoştinţa Avocatului Poporului, care a emis o recomandare către Primărie, solicitând, între altele, înfiinţarea unui cimitir comunal nou.
De fapt, Avocatul Poporului s-a autosesizat că autorităţile locale au refuzat să ia atitudine faţă de opoziţia preoţilor care administrează cimitirul din comună în ceea ce priveşte înhumarea femeii aparţinând Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, în locul de veci, proprietate a familiei.
Primarul localităţii doljene, Gabriel Dănciulescu, a declarat corespondentului Mediafax că vrea să respecte recomandarea Avocatului Poporului, însă se plânge de lipsa fondurilor pentru o astfel de investiţie. El spune că este în căutarea unui teren pentru înfiinţarea noului cimitir, în localitate existând deja patru cimitire ortodoxe şi unul adventist.
Continuarea pe www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.