După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 septembrie 2017

"Demolați statuia lui Margaret Sanger!" - O campanie în creștere, alimentată de pastori evanghelici afro-americani și de personalități precum Alveda King, nepoata lui Martin Luther King Jr.

În timp ce în SUA atenția publică a fost captată în ultimele luni de protestele la adresa monumentelor dedicate unor militari și oficiali ai Confederației, una din cele mai ofensatoare, fără să fie legată direct de problema sclaviei, statui stă în continuare nederanjată, scrie Cultura Vietii.ro. Și nu într-un parc oarecare, ci chiar în interiorul celebrului Muzeu Smithsonian din Washington, ba mai mult, chiar în expoziția dedicată „luptei pentru justiție”. Cine beneficiază de această onoare? Nimeni alta decât Margaret Sanger.
Fondatoarea organizației Planned Parenthood (Paternitatea Planificată), azi cea mai importantă rețea de clinici de avort din America de Nord și poate din lume, Sanger a fost o figură seminală în legalizarea avortului în SUA și în lume. Cititorii blogului nostru știu din materialele detaliate care i-au fost dedicate că Sanger era o rasistă notorie și că este responsabilă moral pentru avortarea a cel puțin 19 milioane de copii din comunitatea afro-americană, care a avut și are cea mai ridicată rată de avort dintre toate grupurile etnice din SUA. Măcelul continuă la o rată de aproape 900 de copii „de culoare” pe zi, în medie.
Și chiar asta a intenționat beneficiara bustului de la Smithsonian.
Sanger a fost o promotoare decisă a eugeniei – ideea că populația așa-numitelor rase „inferioare” trebuie ținută sub control în așa fel încât rasele „superioare” (europenii în special) să poată rămâne dominante.
Mai mult, Sanger a participat la adunări Ku Klux Klan și chiar a comunicat cu oficiali ai Germaniei naziste.

Azi, circa 70% dintre clinicile Planned Parenthood sunt localizate în cartierele locuite de negri sau hispanici.
Există, este adevărat, o campanie în creștere, alimentată de pastori evanghelici afro-americani și de personalități precum Alveda King, nepoata lui Martin Luther King Jr., de a obține îndepărtarea bustului lui Margaret Sanger din celebru muzeu.
Deocamdată, direcția Institutului Smithsonian argumentează că prezența bustului este o recunoaștere a „semnificației istorice” a personalității lui Sanger. La care pastorul E.W. Jackson, unul din liderii campaniei de opoziție, replică pentru LifeSiteNews.com că „dacă trebuie să îi recunoască `semnificația istorică`, atunci locul ei este laolaltă cu Faraon, Irod, Hitler, Stalin, Mao, Goebbels, Pol Pot și dr. Mengele” – și nu în sala dedicată luptătorilor pentru libertate!
Articolul din LifeSiteNews poate fi citit aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.