După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 septembrie 2017

Deputatul Daniel Gheorghe despre asaltul migranților și experimentele multiculturaliste: Să ne ferească Dumnezeu de ignoranța Guvernului în fața amenințărilor de acest tip și de ideologiile care vor să dărâme Europa prin imigrație!

Deputatul PNL Daniel Gheroghe, comentează, într-o postare pe Facebook, informațiile din ultimele zile conform cărora sute de refugiați au început să ia cu asalt frontierele României. Deputatul liberal afirmă că migrația ilegală în masă reprezintă o amenințare serioasă la adresa siguranței naționale și cea mai mare provocare reală pentru serviciile românești de securitate, în ultimii ani.

„România are, probabil, cel mai mare și mai bine finanțat sistem de siguranță națională și de securitate internă din Europa de Est. Cu toate acestea, frontierele noastre sunt tot mai asaltate de migranți iar autoritățile privesc pasiv cum prin Banat și pe la malul Mării Negre, migranți din Orient și Africa își fac loc spre Europa Centrală și de Vest. Dacă în cazul românilor ori altor europeni, legea care condamnă migrația ilegală se aplică foarte aspru, în fața valului venit din Orientul Mijlociu, deja ni se predau prin mass-media cursuri de acomodare cu România a transfugilor. 

Așadar ori avem o dublă măsură, o lege dură pentru români și europeni și una permisiva pentru non-europeni, chiar dacă vin fără acte de identitate ori sunt aduși de grupări criminale de trafic de persoane, ori avem ceva și mai dubios, un fel de ideologie politică a unui "deep state" local, o ideologie întemeiată pe corectitudine politică și experimente multiculturaliste care pot acredita ideea transformării României într-o zonă de carantină pentru imigranți. 

Indiferent despre ce este vorba, migrația ilegală în masă este o mare amenințare la adresa siguranței naționale și cea mai mare provocare reală pentru serviciile românești de securitate, în ultimii ani. Să ne ferească Dumnezeu de ignoranța Guvernului în fața amenințărilor de acest tip și de ideologiile care vor să dărâme Europa prin imigrație!”, a scris deputatul PNL pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.