După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 septembrie 2017

Englezii, o naţie TERMINATĂ: Gay sau bisexuali, astfel se consideră o treime dintre tinerii englezi

Un sondaj care dă de gândit, o treime din tinerii englezi de astăzi se autodefinesc gay sau bisexuali, scrie Evenimentul Zilei.ro. Este rezultatul unei analize făcută de institutul Ipso-Mori la cererea BBC, care dezvăluie o netă evoluţie a relaţiilor sexuale între generaţiile de astăzi comparativ cu precedentele: dintre cei care au între 50 şi 60 de ani, procentul celor care se simt heterosexuali atinge 90%. Cu tinerii este o problemă, vor să fie gay sau bisexuali, dacă aşa sunt fericiţi, de ce nu.

''Când văd o pereche nu gândesc, dacă acea pereche este hetero sau gay'', afirmă una dintre fetele interpelate pentru reportaj şi sondaj. ''Gândesc că aceea este o pereche şi atât, două persoane care se iubesc şi restul  nu mă interesează. E normal să fii ceea ce vrei. Dacă eşti fericit aşa, ce importanţă mai are dacă eşti clasificat hetero, bisex sau gay?''.

Potrivit sondajului, o treime din tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani spun că se simt atraşi de persoane de acelaşi sex, ''cel puţin câteodată'', chiar dacă jumătate dintre ei afirmă că sunt ''mai mult heterosexuali''. Este oricum un contrast net cu generaţia părinţilor lor, care acum au 50-60 de ani şi au fost născuţi în perioada boomului economic, după cel de-al Doilea Război Mondial: 88% dintre aceştia susţin cu tărie că sunt heterosexuali, iar 6% că sunt ''mai mult'' hetero. Iar la întrebarea dacă se simt atraşi de persoane de ambele sexe, 9% din cei de 22 de ani spun DA, în timp ce doar 1% dintre vârstnici răspund pozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.