După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 septembrie 2017

Expansiunea homosexualității vizează și tânăra generație din România: Tabere gratuite pentru elevii și studenții care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală

Asociaţia MozaiQ, cunoscută pentru că militează pentru drepturile și libertățile comunității LGBT, anunță pe pagina sa de Facebook organizarea unei tabere pentru tinerii LGBT din România. Tabăra este organizată în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori.

Iată anunțul: ” MozaiQ te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către MozaiQ alături de partenerul slovak SaplinQ.

Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”

De fapt tabăra este organizată de o organizație finanțată de fondul european Erasmus+ și are ca obiectiv schimbul de impresii între tinerii LGBT, împărtășirea experiențelor negative, discriminatorii trăite și găsirea de soluții comune.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.