După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 septembrie 2017

Papa Francisc, considerat ”non grata” de către catolicii ultraconservatori din Columbia: "Francisc beneficiază de o popularitate impresionantă pentru că este ceea ce vor oamenii să audă: că păcatul nu este păcat, că toată lumea poate fi în comuniune, dovedindu-se susţinătorul acordării unui spaţiu mai mare femeilor în Biserică, apropiindu-se de cei divorţaţi şi de homosexuali..."

Papa Francisc nu este binevenit pentru catolicii ultraconservatori din Columbia, în pofida faptului că ei se duc la slujbă, au casele pline de imagini pioase şi îl respectă pe Dumnezeu, scrie AFP.

Este un papă ”ilegitim”, afirmă ei în cor. În pofida faptului că recunosc că sunt o minoritate, ei au o influenţă politică sigură şi sunt vizibili, inclusiv printr-un post de televiziune.
Opiniile nu le trec neobservate în Columbia, o ţară cu 48 de milioane de locuitori, în mare majoritate catolică, pe care Suveranul Pontif o vizitează începând de miercuri şi până duminică, cu scopul de a-şi exprima susţinerea faţă de pacea şi reconcilierea acestei ţări devastate de peste o jumătate de secol de conflict armat.

”Aşa cum spun diplomaţii, vizita este «non grata». De ce? Pentru că este un fals papă, un fals profet al lui Dumnezeu. Probabil că în loc să aducă binecuvântare ţării, va aduce blesteme”, a declarat pentru AFP fostul candidat la preşedinţie José Galat.
Continuarea pe www.news.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.