După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 septembrie 2017

“Porti deschise” la Biserica Harvest Arad, 6 – 8 Octombrie 2017

De ce facem asta?
Pentru că ne dorim cu pasiune ca Numele Domnului să fie glorificat în orice context evanghelic atât în România, cât şi în alte ţări. De aceea, timp de 2 zile, vrem să împărtăşim cu tine atât viziunea, strategia şi experienţa noastră, cât şi eşecurile noastre, în căutarea unui model relevant şi biblic pentru contextul evanghelic românesc.
Credem că dincolo de orizontalitatea impusă de preferinţele noastre eclesiale sau doctrinare, fiecare biserică ar trebui să se redirecţioneze pe verticală şi astfel să se întoarcă la esenţa închinării şi lucrării – GLORIFICAREA LUI DUMNEZEU. Vino să vezi inima unei astfel de biserici verticale, care are un singur scop: glorificarea lui Dumnezeu prin împlinirea Marii Trimiteri – facerea de ucenici, în spiritul Marii Porunci – “Să-L iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată mintea ta şi cu toată puterea ta” (Marcu 12:30)

Pe cine aşteptăm?
Harvest Arad îşi deschide porţile pentru cei ce simt nevoia de a-L sluji pe Cristos cu mai multă pasiune şi relevantă, cu un impact mai mare, fie în contextul actual în care Dumnezeu i-a chemat să slujească, fie într-o lucrare nouă de plantare de biserică.
Dacă eşti proaspăt absolvent al unei şcoli teologice sau un slujitor cu experienţă, dacă eşti dedicat să-L glorifici din toată inima pe Dumnezeu, asumându-ţi costul de a renunţa la tradiţii, obstacole eclesiale sau apatie spirituală, vino să plantăm biserici verticale, vii, relevante şi intenţionat orientate înspre câştigarea sufletelor pentru Cristos!

Ce aşteptăm de la tine?
Anunţă-ne din timp despre intenţia ta de a participa la acest eveniment şi vino cu inimă deschisă! Cerinţa noastră e să stai pentru toată perioada – de vineri seara, ora 17:00, până duminică la orele 14:00. Noi vom încerca să-ţi asigurăm cazarea şi masa pentru perioada evenimentului.

Dacă ai întrebări, fii liber şi adresează-le la info@harvestarad.ro sau la telefon 0731.007.190 şi vom încerca cu drag să-ţi răspundem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.