După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 septembrie 2017

Prima reclamă din Australia care spune NU căsătoriilor între gay

Se apropie și la noi situația, așa că trebuie să fim pregătiți pentru discuțiile și reclamele care vor urma. Iată cum se prezintă în Australia prima reclamă care îndeamnă locuitorii să spună NU în legătură cu căsătoriile persoanelor de același sex. E ceea ce vedem, de altfel, pe Facebook, în comentariile Coaliției pentru Familie. (La ei se numește Coaliția pentru Căsătorie): felul în care învață copiii la școală va fi afectat iremediabil, tot copiii vor învăța că sexul este fluid și nu se bazează pe biologie, și, în concluzie, a spune DA căsătoriilor între gay înseamnă a spune NU părinților. Deloc surprinzător, comentariile au fost blocate pe YouTube.

NYTimes analizează tipul acesta de reclame, care spun NU, și observă că discuția nu are legătură cu căsătoria, ci cu un viitor ciudat. Este argumentul acela care revine în orice dezbatere: ”gândiți-vă la copii”. Țările în care a fost legalizată căsătoria între persoane de același fel sunt folosite ca motive de îngrijorare și avertizare: uitați-vă ce se întâmplă în Marea Britanie, Irlanda, SUA sau Canada. În noiembrie se vor vedea și rezultatele:
Continuarea pe www.iqads.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.