După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 septembrie 2017

Profesor liberal: Preșcolarii trebuie să promoveze homosexualitatea, transexualitatea...

Un lector de la Universitatea Michigan a criticat cu vehemență învățătorii de grădiniță pentru clasele care nu sunt suficient de homosexuale sau transsexuale.
Săptămâna trecută, websiteul Campus Reform a raportat că Heidi M. Ganson, absolventă de sociologie, a publicat un articol în care făcea apel la reeducarea preșcolarilor pentru a-i face mai puțin „heteronormativi.”

În rezumatul articolului ei „Reproducerea (și perturbarea) heteronormativității: socializarea sexuală pe bază de gen în clasele de preșcolari”, Ganson afirmă că a folosit datele culese în urma a 10 luni de observații în nouă clase de preșcolari.

A descoperit că „heteronormativitatea permează clasele de preșcolari, în care învățătorii construiesc (și ocazional perturbă) sexualitatea de gen în diferite moduri, iar copiii reproduc (și uneori rezistă) aceste identități și norme în joaca lor zilnică.”

De exemplu, când se joacă „de-a mama și de-a tata”, doar fetițele joacă rolul mamei și doar băiețeii joacă rolul tatălui. Fetițele care cereau să joace rolul soțului erau dezaprobate de ceilalți copii. Ganson obseva cu tristețe faptul că acești copii „nu permiteau roluri transsexuale”.
Ganson a mai fost deranjată de faptul că băiețeii se îndrăgosteau de fetițe și le pupau cu afecțiune, ceea ce (n.tr.: în opinia ei) ilustra faptul că „băieții au puteri de gen asupra corpului fetițelor”. Dezaproba explicațiile învățătorilor cum că intențiile băieților erau mai degrabă prietenoase decât „romantice”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.