După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 septembrie 2017

Radu Tudor sprijină public imoralitatea, contestând oportunitatea referendumului pentru normalitate...

Jurnalistul Radu Tudor a criticat într-o postare pe pagina sa de Facebook decizia Guvernului de a organiza un referendum pentru modificarea Constituției în această toamnă. Realizatorul TV susţine că suma necesară organizării referendumului pe familie, solicitat de Coaliţia pentru Familie, care s-ar ridica la aproximativ 10 milioane de euro, ar fi necesară proiectelor care ţin de infrastructura şcolară.

"Referendumul pentru familia tradițională costa peste 10 milioane de euro de la bugetul statului. V-ați dori ca banii aceștia să fie mai degrabă cheltuiti pentru ca școlile să corespundă dpdv securitate la incendii și elevii să fie protejați? Cu 10 milioane de euro rezolvam sute de școli deschise fără aviz pe 11 septembrie și care pot pune în pericol viața elevilor și profesorilor. Deci : referendum pe traditii sau școli sigure?”, și-a întrebat Radu Tudor fanii de pe Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.