După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace dragi frați și surori,

          Deși cu întârziere, totuși doresc să vă informez că Uday a plecat spre India, iar azi a sosit acasă în Kalimpong. Mulțumim Domnului că a ajuns cu  bine, având în vedere și situația delicată și incertă din zona respectivă. Motivul plecării a fost acela de a face tabere de ajutorare pentru cei care nu mai au hrana, din cauza grevei neîntrerupte de 3 luni. Cauza acestei greve este dată de dorința oamenilor din zona respectivă, de a-și câștiga teritoriul care le aparține de drept. Greva încă nu s-a oprit, ceea ce înseamnă că, în continuare, nu se poate cumpăra, nu se poate circula iar copiii nu merg la școală. Iar dacă directorul unei școli a dorit să înceapă școala, autobuzul școlii a fost ars. Deci sunt și violențe și destul de multă nesiguranță dacă ieși pe stradă. Așadar, Uday a avut pe inimă să meargă în India și să-i ajute pe cei care suferă din această cauză. În scopul acesta, împreună cu echipa, dorește să organizeze tabără de ajutorare.

          Înainte să vă dau motivele de rugăciune, vrem să vă mulțumim mult pentru rugăciunile înălțate la tronul Tatălui nostru, pentru noi ca familie. De aceea, mulțumim Domnului pentru Abigail, care crește și e sănătoasă, iar dumneavoastră ați avut o contribuție foarte mare prin rugăciunile făcute. Astfel, cu drag, spun ca Domnul să vă răsplătească și să vă bincuvinteze, așa cum numai El știe să o  facă.

Motive de rugaciune.
1. Pentru Uday: protecția spirituală și fizică, în condițiile date, și înțelepciune în organizarea taberelor de ajutorare.
2. Să poată vesti evanghelia, chiar și în condițiile nesigure de acolo.
3. Pentru mine: putere și înțelepciune ca mamă pentru Abigail, sănătate și protecție pentru fetița noastră.

          Am omis să vă spun că Uday se va întoarce în Romania, abia la începutul lunii noiembrie, așa că rugăciunile dumneavoastră sunt de foarte mare ajutor.
          În măsura în care pot, voi continua să vă țin la curent cu Uday, echipa și taberele de ajutorare, și cu eventuale alte noutăți.
          Mulțumim mult dragi frați și surori pentru dragostea și sacrificiile dumneavoastră, făcute pentru Împărăția Domnului Isus și pentru cei care fac parte din ea!
         
În Domnul Isus,
Uday, Silvia și
Abigail!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.