După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 septembrie 2017

Viorel Iuga 🔴 Suntem liberi, locuim într-o ţară liberă şi ne vom manifesta ca oameni liberi, indiferent dacă îi place cuiva sau nu. Nu acceptăm jugul robiei şi cenzura, nici de la Bucureşti şi nici de la Bruxelles...

Un mesaj de iubire pentru cei care ne urăsc

Cei care vin la noi în ţară cu idei progresiste şi cu pretenţii sau semenii care se „emancipează” trebuie să se gândească foarte serios la următoarele:

1. Nu vă plac meniurile noastre? Dar cine zice că trebuie să vă placă? Le comandăm noi, le mâncăm noi şi le plătim noi. Dacă nu vă plac, nu trebuie să le comandaţi, nu trebuie să le mâncaţi şi nici măcar nu trebuie să le priviţi. Nu uitaţi însă că noi, creştinii români, în România suntem acasă.

2. Nu vă plac cântecele noastre? Oameni buni, nu trebuie să le ascultaţi. Nu v-am chemat, nu v-am cerut să le ascultaţi şi nici nu v-am cerut noi să vă „emancipaţi.” Când faceţi o alegere, obişnuiţi-vă să vă asumaţi şi riscurile. Nu puteţi alege să fiţi împotriva majorităţii, dar să aveţi pretenţia ca nimeni să nu riposteze. Alegerea are consecinţe. Societatea românească, prin majoritatea ei, va decide prin vot dacă vrea să se schimbe după voi, cei puţini la număr sau nu.

3. Nu vă plac sărbătorile noastre? Nu le sărbătoriţi! Ce faceţi voi de Crăciun, de Paşte, de Sfânta Maria, de Bobotează, de 23 August sau de 1 Decembrie este problema voastră. Numai că şi ce facem noi este alegerea noastră. Probabil că turcilor nu le place când sărbătorim Războiul de independenţă. Altora nu le place că vorbim de Holocaust sau de războaie de cucerire. Şi ce dacă... Ele au fost, rămân realităţi şi, indiferent cine se simte lezat, istoria rămâne istorie.

4. Nu vă plac particularităţile noastre? Nu vă plac stilurile noastre sau îmbrăcămintea noastră? Vă deranjează felul în care se îmbracă maramureşenii, oltenii, basarabenii sau bucovinenii? Şi ce dacă? Lor le place şi au dreptul să se îmbrace şi să sărbătorească cum doresc. Este alegerea lor, sunt alegerile noastre şi nu vom renunţa la ele.

Nota bene: Suntem liberi, locuim într-o ţară liberă şi ne vom manifesta ca oameni liberi, indiferent dacă îi place cuiva sau nu. Nu acceptăm jugul robiei şi cenzura, nici de la Bucureşti şi nici de la Bruxelles.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.