După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 octombrie 2017

Anghel Buturugă 🔴 De ce gândirea detractorilor Coaliției pentru Familie este totalitară, iar inițiativa pentru căsătorie este democratic-liberală

Detractorii CpF repetă la nesfârșit, după principiul propagandei naziste, conform căreia o minciună repetată la nesfârșit devine adevăr pentru mase, că inițiativa pentru căsătorie ar fi iliberală, ilegală, ar restrânge drepturile omului, ar introduce dictatura majorității. Nu doar că nu e așa, dar, de fapt, detractorii CpF sunt cei care dau dovadă de gândire totalitară. 
 
Cum așa? Avocații ”drepturilor omului”, militanții ”societății deschise”, oamenii ”liberalismului” și ”valorilor europene” să fie, de fapt, doar niște staliniști deghizați? 
 
Da. Iată de ce.
 
Inițiativa pentru căsătorie a CpF ține, pe conținut, de o viziune conservator-liberală asupra căsătoriei, și este promovată într-o formă care respectă, din convingere, cadrul legal, democratic-liberal și constituțional specific unui stat de drept din Europa contemporană.
 
Nu e nicio îndoială cu privire la caracterul legal al inițiativei. Acesta presupune două aspecte: a) legalitate cu privire la respectarea cerințelor unei inițiative populare de revizuire a Constituției și b) legalitate cu privire la conținutul propunerii. Ambele au fost respectate în literă și în spirit. Strângerea semnăturilor a respectat condițiile legii, iar conținutul propunerii corespunde legilor țării (Codului Civil). 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.