După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 octombrie 2017

California protejează IDENTITATEA DE GEN prin LEGE: Poți ajunge la ÎNCHISOARE dacă te adresezi… la genul nepotrivit

California poate începe de acum să bage la închisoare oamenii care refuză să folosească „pronumele preferate de sex” ale rezidenţilor aflaţi în îngrijire medicală la domiciliu după ce guvernatorul democrat Jerry Brown a semnat joi proiectul de lege, scrie OrtodoxInfo.ro.

Efectul legii se limitează la casele de îngrijire medicală şi alte facilităţi de îngrijire pe termen lung, dar mandatează faptul că cei care „refuză în mod intenţionat şi în mod repetat” să folosească un nume sau un pronume preferat al unui rezident transgender „pot fi plesniți cu o amendă de 1 000 $ şi până la un an în închisoare, în conformitate cu Codul californian de sănătate şi de siguranţă”.
Cunoscută sub numele de „LGBT Senior Bill Of Rights” (Legea cu privire la drepturile seniorului LGBT), legislaţia impune, de asemenea, îngrijiri medicale şi facilităţi de îngrijire pentru a permite locuitorilor să utilizeze baia la alegerea lor, indiferent de sexul biologic. Autorul legii, senatorul Scott Weiner, susţine că opiniile religioase nu sunt valabile în zonele publice.
„Toată lumea are dreptul la viziunea ei religioasă”, a spus Wiener.
„Dar când intri în spaţiul public, când conduci o instituţie, te afli într-un loc de muncă, eşti într-un cadru civil şi trebuie să respecţi legea”, a continuat acesta.
Wiener a lansat de asemenea o declaraţie mulţumindu-i lui Brown pentru semnarea proiectului de lege.
„Seniorii noştri LGBT au construit comunitatea modernă a LGBT şi au condus lupta pentru drepturile pe care comunitatea noastră le garantează astăzi. Este de datoria noastră să ne asigurăm că pot îmbătrâni cu demnitatea şi respectul pe care îl merită”, a scris Wiener.
„Vreau să mulţumesc guvernatorului Brown pentru că s-a alăturat coaliţiei noastre în susţinerea acestui proiect de lege, ceea ce va aduce o adevărată diferenţa în viaţa oamenilor. Legea drepturilor seniorului LGBT este un pas important în lupta noastră pentru a ne asigura că toţi oamenii sunt trataţi în mod egal, indiferent de orientarea lor sexuală sau identitatea de gen”, a subliniat acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.