După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 octombrie 2017

Canada: Condamnat pentru pedofilie, fostul ministru adjunct al educaţiei, care a creat o programă agresivă de educaţie sexuală, a fost eliberat mai devreme

Puţină lumea ştie că Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Ştiinţele Educaţiei din Ontario şi fost ministru adjunct al educaţiei în Canada, este autorul unei programe de educaţie sexuală în şcolile publice pe care, în 2010, părinţii canadieni au respins-o masiv şi ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinţii nu au mai avut acelaşi succes, scrie Știripentruviaţă.ro.
În timp ce părinţii protestau de zor pe străzi, autorul programei, Benjamin Levin, se afla deja în puşcărie pentru posesie de pornografie infantilă şi îndemn la viol. În calculatorul lui s-a descoperit o listă de discuţii cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinţi şi copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofiţer de poliţie sub acoperire, cum să-şi agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani.
De curând, un grup care promovează drepturile părinţilor a descoperit că Levin a fost eliberat pe cauţiune la începutul lui 2017, deşi legea canadiană ar fi permis aceasta abia peste alte şase luni.
Tanya Granic Allen, director executiv la organizaţia Parents As First Educators („Părinţii ca Primi Educatori”), a spus, citată de LifeSiteNews:
În timp ce dl. Levin şi-a ispăşit doar 60% din pedeapsă, programa de educaţie sexuală al cărei artizan a fost afectează 100% dintre şcolile noastre.
Noua programă de educaţie sexuală prevede că, la clasa întâi copiii canadieni învaţă ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, într-a şasea li se prezintă masturbarea ca ceva pozitiv, într-a şaptea învaţă despre sexul oral şi anal, iar la clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual” şi să afle că nu există doar două sexe biologice, ci şase „genuri” posibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.