După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 octombrie 2017

Controversata Kim Davis, arestată în SUA pentru că a refuzat legalizarea căsătoriei gay, a venit în România: „Problema nu e persoana, ci păcatul unei persoane“


Coaliţia pentru Familie din România şi „sora ei“ din SUA, Coaliţia pentru Familie Credinţă şi Viaţă a Românilor din America, au adus-o în România pe Kim Davis, funcţionara americană arestată în 2015 pentru că a refuzat să elibereze certificate de căsătorie unor cupluri de acelaşi sex, conform deciziei Curţii Supreme a SUA.

Cazul Kim Davis a „explodat” în Statele Unite ale Americii după decizia Curţii Supreme a Americii de legalizare a căsătoriilor gay. Funcţionară în Rowan, statul Kentucky, Kim Davis a refuzat eliberarea certificatelor de căsătorie pentru persoane de acelaşi sex, invocând libertatea de conştiinţă. Femeia a fost dată în judecată de cuplurile cărora li s-a refuzat emiterea certificatului de căsătorie, iar ulterior a fost arestată şi eliberată şase zile mai târziu.

Venită în România cu scopul declarat de a arăta „efectele pe care legalizarea căsătoriilor gay le are asupra fiecăruia dintre noi”, Kim Davis vorbit pentru „Adevărul” despre atitudinea ei faţă de homosexuali.

„Adevărul“: Aţi devenit cunoscută după ce aţi fost arestată pentru că aţi refuzat emiterea certificatelor de căsătorie pentru cuplurile gay. Cine a fost Kim Davis înainte de acest episod?

Am fost născută în Rowan, Kentucky, şi am lucrat ca asistentă pentru mama mea, care a fost funcţionara principală, votată de către cetăţenii localităţii, timp de 27 de ani. Este o poziţie votată de cetăţeni, motiv pentru care nu poţi fi eliberat din funcţie. Am patru copii, doi nepoţi şi al treilea născut tocmai astăzi. Trăiesc o viaţă simplă pe o fermă de 35 de acri (n.r. aproximativ 15 ha). Aşa cum publicul deja ştie, înainte să îl cunosc pe Dumnezeu, viaţa mea personală a fost un dezastru (n.r. - este la a patra căsătorie), dar vreau ca mărturia mea să demonstreze lumii că este posibil să fii transformat şi restaurant. Aşa cum am fost eu schimbată, toată lumea poate fi schimbată la fel.

Citeste mai mult: adev.ro/oxnos8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.