După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 octombrie 2017

De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Alegerile parlamentare din Austria au fost câştigate de Partidul Popular (32%), Partidul Social Democrat (27%) şi Partidul Libertăţii (26%), anti-imigraţionist şi eurosceptic. O surpriză pentru unii a fost ieşirea din Parlament a Partidului Verzilor, considerat partidul care promovează ideologia LGBT cel mai puternic din Europa. De altfel, şi în campania din acest an, a fost singurul partid care a propus în programul său legalizarea „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex. La alegerile anterioare, acesta obţinuse 12,8% dintre voturi. La alegerile din acest an, a obţinut doar 3,8%, sub pragul de 4% necesar pentru a intra în Parlament, scrie Stiripentruviata.ro.
Principala explicaţie a ieşirii din Parlament a ecologiştilor austrieci este axarea obsesivă pe politica de promovare a homosexualităţii, în dauna altor politici de interes pentru societate, inclusiv a celor propriu-zis ecologiste, însuşite de celelalte partide. Vârful de lance al partidului este lesbiana şi activista LGBT Ulrike Lunacek, europarlamentară cunoscută pentru presiunea pe care a încercat să o pună pe ţările din UE, inclusiv pe România, pentru a promova ideologia homosexualistă în spaţiul public, folosindu-se abuziv de drepturile omului. Aceasta în timp ce membrii partidului  ei au agresat, ani la rând, participanţii la Balul Operei din Viena şi au vandalizat maşinile din zonă pe motiv că se luptă contra „naziştilor”.

În România, Ulrike Lunacek a participat la marşul homosexualităţii din 2013 şi, cu o intervenţie video, la o conferinţă  organizată de USR în acest an, menită să promoveze ideologia homosexuală sub pretextul promovării egalităţii între bărbaţi şi femei. Tot în acest an, ea a fost principala semnatară a unei scrisori deschise către autorităţilor române, în care le cerea să nu aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cerut de trei milioane de români.
În urma eşecului total în alegeri, Ulrike Lunacek şi-a anunţat demisia din politică şi din postul de europarlamentar. Eşecul ei este încă o dovadă că promovarea ideologiei homosexualiste în spaţiul public este respinsă de societate, chiar dacă la început ea atrage, fiind cosmetizată în hainele drepturilor omului. Ca orice ideologie de extremă stânga, în timp se arată distructivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.