După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 octombrie 2017

Diabolic. Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase recent împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent, scrie ActiveNews.ro.

Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.

Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă. 

Procesul a scos la iveală detalii terifiante. După moartea Elisiei, criminaliștii au reexaminat o radiografie a piciorului drept și au descoperit două fracturi, una la gleznă și una deasupa genunchiului. Un pediatru a spus că aceste leziuni sunt rezultat al unor traumatisme.
De multe ori, acesta o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil”.

Autopsia a relevat că Elsie a avut sângerări de mai multe ori pe ambele părți ale creierului. Un neurolog a spus că acestea au fost cauzate de o leziune gravă a capului. Alți experți au mai spus că au existat între 3 și 5 coaste rupte înainte de moarte, dar și hemoragii oculare!.

Atenție, vorbim de un copilaș de doar 18 luni!

Absolut toți cei chestionați au opinat că leziunile nu sunt accidentale.
„Noi susținem că acțiunile sale din 25 mai au fost culmile tragice ale unui comportament violent față de un copil lipsit de apărare - un copil pe care ar fi trebuit să-l iubească și să îl protejeze, dar pe care el l-a atacat, abuzat și în cele din urmă ucis", spun acuzatorii.

La proces, inculpatul a încercat să găsească fel de fel de scuze, spunând că micuța a căzut pe scări sau să s-a rănit singură.

Procesul este în desfășurare și ar mai putea dura 2 săptămâni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.