După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 octombrie 2017

Donald Trump, mesaj către familiile victimelor atacului din Las Vegas: "Îl rugăm pe Dumnezeu să vă ajute să depăşiţi această perioadă întunecată. Scriptura ne învaţă că Domnul este aproape de cei cu inima zdrobită. Ne căutăm mângâierea în aceste cuvinte, pentru că ştim că Dumnezeu locuieşte în inima celor îndureraţi" (VIDEO)

Preşedintele SUA, Donald Trump, a adresat un mesaj naţiunii americane, la câteva ore după atacul armat din Las Vegas, în care au murit cel puţin 50 de oameni şi peste 400 au fost rănite.

Trump afirmă că atacul a fost "un act de răutate" şi a lăudat rapiditatea cu care poliţia a intervenit, numind-o "miraculoasă". Preşedintele SUA a anunţat că se va deplasa în Las Vegas miercuri.

"Familiilor victimelor: ne rugăm pentru voi şi suntem aici pentru voi. Îl rugăm pe Dumnezeu să vă ajute să depăşiţi această perioadă întunecată. Scriptura ne învaţă că Domnul este aproape de cei cu inima zdrobită. Ne căutăm mângâierea în aceste cuvinte, pentru că ştim că Dumnezeu locuieşte în inima celor îndureraţi", a afirmat Trump, care a mai anunţat că a ordonat ca steagurile să fie coborâte în bernă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.