După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 octombrie 2017

✡ Evreii iau apărarea creștinilor persecutați

În timp ce Occidentul tace, credincioșii sunt torturați cu brutalitate.
Evreii iau apărarea creștinilor persecutați din Orientul MIjlociu. Având în vedere istoria șocantă a persecuției poporului evreu de către „biserici” de-a lungul secolelor, acest lucru este un act demn de admirație. De asemenea, este fără îndoială un răspuns cald la sprijinul tot mai mare pentru Israel din partea creștinilor, în special cei din Africa.
Dornic să dezvolte această prietenie, guvernul israelian a găzduit o conferință de presă fără precedent în Ierusalim pentru jurnaliștii creștini din întreaga lume. Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a profitat de ocazie pentru a vorbi în apărarea creștinilor persecutați din Iran și din Siria.
Prime Minister Benjamin Netanyahu speaking up for Christians smaller
„Creștinii au fost biciuiți pentru că au băut vin în timpul serviciului”, a spus el. „Ei au fost torturați pentru simplul fapt că și-au practicat credința. Unii dintre liderii lumii sunt dispuși să ignore această opresiune și caută să domolească Iranul, însă eu nu sunt unul dintre ei.”, a adăugat el.

Da, cea mai mare parte din bisericile din Occident sunt tăcute în ceea ce privește această problemă, și sunt aparent indiferente față de suferința lor.
Canonul Andrew White, cunoscut sub numele de „Vicar al Bagdadului” a vorbit, de asemenea, la conferința de presă din Ierusalim. El la spus: „Vedem clar că evreii ne susțin, dar unde este Biserica?”
O mare parte din congregația lui White a fost ucisă în criza care a urmat invaziei din Irak, iar mii de creștini au fost forțați să fugă din fața cuceririlor statului islamic.
Răspunsul nostru slab în fața situației creștinilor persecutați reflectă credința noastră? Nu putem înțelege suferința lor din cauza confortului nostru? În cele mai multe cazuri nu am fi nici măcar dispuși să susținem cu tărie ceea ce credem - Evanghelia și adevărul Bibliei – dacă am fi acuzați că ținem „discursuri ale urii” sau că suntem „homofobi”.
În timp ce unii au susținut Adevărul și au plătit scump pentru el, ceilalți suntem intimidați și reduși la tăcere în sfintele noastre fotolii. Dar dacă nu putem să stăm în picioare acum că temperatura este scăzută, cum vom sta atunci când temperatura va fi ridicată și când va trebui să îndurăm persecuțiile despre care Isus a spus că le vor trece urmașii Săi?
„Fiți pregătiți”, ne-a avertizat El. „Vă vor da în judecata soboarelor şi vă vor bate în sinagogile lor... Veţi fi urâţi de toţi din pricina Numelui Meu, dar cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit”: (Matei 10:17,22)
Mulți creștini rămân tăcuți, în timp ce poporul evreu, care a trecut prin holocaust, se ridică să vorbească în apărarea creștinilor. Deși acum sunt mai în siguranță decât au fost atunci, ei încă sunt în pericol. Și totuși, ei sunt dispuși să ne ajute!

Baptism in Iran
E timpul să renunți la lașitate și să te înarmezi cu curaj! Să privim puțin la credincioșii din Iran, de exemplu, la care domnul Netanyahu a atras atenția mass-mediei. În ciuda pericolului de a-L urma pe Isus acolo, 20 de creștini iranieni și-au fixat recent culorile la catarg într-un botez în masă. „Am așteptat acest moment de aproape nouă ani”, a spus un convertit. „Aceasta a fost dorința mea înainte de a muri”, a spus un altul. „Ne-am rugat de ani de zile ca poporul iranian să creadă în Yeshua (ebraică pentru Isus) și să fie botezat. Acum, acest vis devine realitate”, a spus un convertit al cărui frate a fost ucis pentru credința sa în 1994.

Un alt loc extrem de periculos pentru creștinii este Coreea de Nord, unde credincioșii se întâlnesc în gropi subterane așa cum vechii eroi ai credinței au făcut, confrom Evrei 11:38.
Un prieten misionar de-al meu călătorea deseori într-o parte a Africii foarte periculoasă, infestată de organizația 
African Christian holds cross smaller
teroristă Al Shabaab. Ca urmare, unii creștini sunt forțați să doarmă în pădure! Dar prietenul meu a fost hotărât să își iasă din confort de dragul semenilor lui, așa că a mers acolo, în ciuda avertismentelor de la Ministerul de Externe de a evita regiunea. El a murit din cauza unei infecții pe care a luat-o în ultima sa vizită în zonă! 
Pentru acest lucru ai nevoie de curaj, dar el a spus că merită sacrificiul doar să vadă bucuria de pe chipurile fraților săi atât de încurajați de vizita sa.

SELA2017
Închei acest articol cu povestea emoționantă a lui Dudi Sela, tenismanul israelian, care, datorită curajului convingerilor sale religioase, a refuzat șansa de a ajunge la semifinalele unui eveniment de tenis ATP (Association of Tennis Professionals). După opt minute de la începerea setului decisiv, el și-a dat seama că era aproape apusul zilei, care marca începutul sărbătorii Yom Kippur, Ziua Ispășirii (cea mai sfântă zi a anului pentru evrei). Deci, tânărul de 32 de ani l-a informat pe arbitru cu privire la decizia sa de a părăsit jocul.

Rugați-vă pentru Dudi.
Articol de Charles Gardner, Assist News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.