După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 octombrie 2017

Prof. Dr. Iosif Țon 🔴 Inginerie socială

În toamna aceasta suntem chemaţi să ne implicăm. Să apărăm familia şi astfel să ne apărăm societatea şi viitorul. Ieşiţi, fraţi români, din pătrăţica voastră şi implicaţi-vă. Nu vă taie nimeni capul. Şi chiar dacă vi l-ar tăia, ar trebui să ne riscăm viaţa şi să ne apărăm ţara şi viitorul. Ieşiţi la vot!

Să avem curajul să spunem Europei cine suntem. Nu ne punem rău cu Europa, ci doar cu un grup de oameni care vor să ne strice neamul. Apărându-ne, vom câştiga şi viitorul şi respectul Europei!

 Iosif Țon
Visul lui Marx, Engels şi Lenin a fost acela de a schimba din rădăcină societatea umană. Teoria lui Lenin a fost că, omul fiind produsul unui mediu social, atunci când schimbi orânduirea socială se schimbă automat şi omul. Dar, când Lenin a schimbat ordinea şi a introdus sistemul comunist, spre surprinderea lui, omul a rămas tot egoist, tot leneş, tot corupt. Atunci, Lenin a auzit de ceea ce face Pavlov cu dresarea câinilor. L-a chemat pe Pavlov la Kremlin şi l-a rugat să-i explice ce face. Pavlov i-a explicat cum formează el reflexe condiţionate la câini. Lenin l-a întrebat dacă metoda aceasta n-ar putea fi aplicată şi la oameni. Pavlov i-a răspuns că se poate, deoarece omul nu este altceva decât un animal ceva mai evoluat. Lenin i-a cerut lui Pavlov să-i scrie un tratat, cu titlul ultra-secret, pentru dresarea omului. Şi Pavlov l-a scris. Lenin n-a mai trăit ca să-l aplice, dar l-a aplicat Stalin: lagărele de concentrare, teroarea securistă şi îndoctrinarea marxistă au fost parte din aplicarea metodei pavloviene de schimbare a omului.

Lucrurile acestea le-am scris în 1974 într-o broşură întitulată „Locul creştinului în socialism”. Manuscrisul a fost dus imediat în Anglia de un fost coleg al meu de la Oxford, Alan Scarfe, care l-a tradus în limba engleză şi l-a tipărit sub numele de „Manifestul creştin”. Teza mea principală era că numai Isus Hristos poate face omul nou, prin procesul pe care El l-a numit „naşterea din nou”. Eu făceam apel la autorităţile comuniste din România să dea libertate creştinilor evanghelici şi ei vor putea dovedi practic schimbarea caracterului omului prin Isus şi prin învăţătura Lui.

Am avut curajul, împreună cu soţia mea Elisabeta, să ne ducem la biroul preşedintelui Nicolae Ciauşescu şi să depun acolo un exemplar dactilografiat al acestei lucrări. Răspunsul lui Ceauşescu a fost că a trimis şapte poliţişti şi securişti la locuinţa noastră din Ploieşti, unde locuiam atunci, cu mandat de percheziţie şi apoi m-au pus sub arest la domiciliu, m-au acuzat de „propagandă care pune în primejdie securitatea statului” şi am fost în anchetă penală şase luni de zile.

Acestea toate fiindcă am avut curajul să afirm că socialismul a falimentat să producă omul nou, şi că lucrul acesta nu-l poate face decât Isus Hristos. Trebuie să adaug că un grup de prieteni ai mei din Anglia şi din USA au organizat o acţiune de protest la Ceauşescu atât de puternică, încât acesta a bătut în retragere şi a suspendat anchetarea mea.

Trebuie să mai adaug şi faptul că „Manifestul creştin” a fost republicat în Anglia de Editura Marshalls în 1983 cu titlul „Marxism: The Faded Dream” („Marxismul: Visul care s-a spulberat”). Spun lucrurile acestea ca să arăt că pentru mine problema aceasta a visului marxist de a schimba societatea şi omul, nu este de origine recentă, ci m-a preocupat încă din tinereţe.

Am fost surprins când am constatat că proiectul acesta de schimbare a omului nu a fost abandonat, ci a fost reluat de neo-marxismul şcolii de la Frankfurt. Grupul de filosofi marxişti de la Frankfurt au plecat la drum cu idea clară că pentru a transforma societatea umană şi însăşi fiinţa omului trebuie să distrugă creştinismul. Aceşti filosofi au înţeles că nu pot porni la drum atacând pe faţă creştinismul. Ei au conceput planul de a distruge creştinismul distrugând elementele lui fundamentale: familia creştină, femeia ca soţie şi mamă, precum şi copiii şi tineretul creştin (care sunt mai uşor de îndoctrinat şi de manipulat).

Planul lor a căpătat numele de „inginerie socială”. Vă recomand să citiţi în internet „Neomarxism: Inginerie socială fragmentară, inventată de Karl Poper şi aplicată de miliardarul George Soroş”. Este cel mai comprehensiv articol pe această temă.

Eu nu voi mai intra în detalii pe această temă. Ceea ce trebuie să clarificăm este poziţia noastră faţă de Uniunea Europeană. Această Uniune este una economică şi politică. Ea nu are şi o dimensiune ideologică, filosofică şi religioasă. În domeniile acestea, documentele Uniunii Europene garantează solemn libertatea de gândire şi de exercitare a crezului tutoror populaţiilor din Uniune, fără nici un fel de limitări sau de restricţii.

Este adevărat că în ultima vreme au ajuns în poziţii de conducere în Uniune şi în organismele ei, oameni care au îmbrăţişat gândirea secularizată a filosofilor neo-marxisţi care stau în spatele acţiunii de inginerie socială. Ei urmăresc feminizarea societăţii europene, distrugerea familiei şi manipularea şi pervertirea copiilor şi a tineretului. Toate acestea fac parte din acţiunea lor de a introduce în toate ţările Uniunii Europene căsătoria dintre persoane homosexuale sau lesbiene. Dar ei nu au nici un drept de a impune şi altora din Uniune gândirea lor.

Unul dintre drepturile cele mai garantate în Uniunea Europeană este acela de a avea şi de a exercita religia fără nici un fel de restricţii. Polonezii au înţeles acest lucru şi de aceea au definit religia lor romană-catolică printr-un nou concept: Isus Hristos este Regele Poloniei. Aceasta înseamnă că învăţătura lui Isus Hristos este cea care defineşte totul cu privire la om, la familie şi la societate, precum şi la moralitate şi la caracter.

Nimeni în Uniunea Europeană nu a contestat această redefinire a religiei în Polonia. Cu siguranţă, celor care ar vrea să facă ingineria socială a popoarelor din Uniunea Europeană nu le convine acest lucru. Dar ei nu îndrăznesc să atace religia poporului polonez!

Sunt voci tot mai multe la noi care vor să ne convingă că prin referendumul despre căsătoria numai între un bărbat şi o femeie ne-am înstrăina de Uniunea Europeană. Aceasta este o minciună! Uniunea Europeană nu are nimic de a face cu căsătoria în România: aceasta este o problemă a religiei poporului român! Coaliţia pentru familie , care a adunat semnăturile a trei milioane de români pentru referendum, şi-a desfăşurat acţiunea prin efortul unit al unor reprezentanţi din toate cultele religioase din România. Ne bucurăm mai ales de implicarea atât de puternică a Bisericii Ortodoxe române în această acţiune!

În anul 1974, mi-am riscat viaţa când i-am spus dictatorului comunist că numai Isus Hristos poate produce omul nou. După ce s-a decis că nu mi se va face proces şi am fost pus în libertate, m-am dus la Cluj şi acolo m-am întâlnit cu un prieten al meu dentist. El m-a întrebat ce am scris de am supărat aşa de tare stăpânirea şi i-am explicat ce am scris în Manifestul creştin. Eram în Piaţa Păcii, care era plină de lume. El a făcut un semn cu mâna, arătând spre mulţime si mi-a spus: „Vezi tu mulţimea asta? Toţi ar fi de acord cu tine. Dar nu se bagă, mă! Tu de ce te bagi? Nu poţi sta în pătrăţica ta?!”
Aceasta a fost politica celor mai mulţi. Să tacă, să nu ştie nimeni ce cred. De ce să rişte ceva?

În toamna aceasta suntem chemaţi să ne implicăm. Să apărăm familia şi astfel să ne apărăm societatea şi viitorul. Ieşiţi, fraţi români, din pătrăţica voastră şi implicaţi-vă. Nu vă taie nimeni capul. Şi chiar dacă vi l-ar tăia, ar trebui să ne riscăm viaţa şi să ne apărăm ţara şi viitorul. Ieşiţi la vot!

Să avem curajul să spunem Europei cine suntem. Nu ne punem rău cu Europa, ci doar cu un grup de oameni care vor să ne strice neamul. Apărându-ne, vom câştiga şi viitorul şi respectul Europei!

 Iosif Țon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.