După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 octombrie 2017

Lumea s-a întors pe dos: O italiancă s-a căsătorit cu ea însăși, având parte de o ceremonie completă cu rochie albă, tort cu trei etaje, domnișoare de onoare și invitați

„Cred ferm că fiecare dintre noi trebuie în primul rând să învețe să se iubească”, a spus Laura Mesi, a, o antrenoare de fitness în vârstă de 40 de ani. „Există basme chiar și fără prinț”, a adăugat ea, notează BBC, conform Digi24.ro.
Ceremonia nu are o valoarea legală.
Femeia face parte dintr-un grup tot mai mare de persoane care apelează la măritișul cu propria persoană, numită „sologamie”.
Cei care recurg la această ceremonie spun că este vorba de iubire de sine și acceptare și doresc aceeași validare socială pe care o primesc cuplurile care se căsătoresc.
Laura spune că ideea de nuntă solo i-a venit în urmă cu doi ani, după ce a încheiat o relațe de 12 ani.
„Le-am spus prietenilor că dacă nu-mi găsesc sufletul pereche până la 40 de ani , o să mă căsătoresc cu mine însămi. Dacă într-o zi, voi găsi un bărbat cu care să-mi fac planuri de viitor, voi fi veselă, dar fericirea mea nu depinde de el”, afirmă Laura.
Laura este prima femeie din Italia care ține o astfel de ceremonie. În mai, un italian s-a căsătorit cu el însuși.
În Japonia, există o agenție de turism care oferă ceremonii pentru miresele care apelează la „sologamie”, încă din 2014.
Acest fenomen a început încă din 1993.
În Statele unite, un site numit „I Married Me” ( M-am căsătorit cu mine) oferă toate cele necesare celor care își doresc să se căsătoarească astfel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.