După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 octombrie 2017

Replica pastorului Cristian Ionescu la atacul mediatic din ziarul Adevărul.ro: RETROGRAZI, LA STÂNGA SAU LA DREAPTA, ÎNAINTE SAU ÎNAPOI, DUPĂ CARE ÎN SUS SAU ÎN JOS!

Aluziile autorului acestui articol sunt țintite cu claritate spre evanghelicii din România și SUA: baptiști, penticostali, creștini după evanghelie, pesediști sau peneliști, nu contează…
În colaborare cu omologii lor americani, aceștia ar încerca să izoleze România, să o destabilizeze și să îi strice viitorul european, glorios.
Ciudat, domnul autor dovedește o amnezie controlată cu privire la unele amănunte legate de demersul Coaliției pentru Familie:
  1. Poziția de inițiativă și implicare decisivă a Bisericii Ortodoxe Române în acest proiect! Alianța Evanghelică a cultelor neoprotestante are maxim 1 milion de membri. De unde, atunci, cele 3 milioane de semnături? Citatele menționate în articol aparțin exclusiv evanghelicilor, niciunul de-al preoților ortodocși sau catolici.
  2. Cu această inițiativă votează mulți alți parlamentari, nu doar cei doi-trei evanghelici cărora adevărul, ziarul, le pomenește numele.
  3. În articol este menționată vizita liderilor Coaliției în SUA, autorul menționând prezența acestora la evenimente evanghelice și întâlnirea lor cu personalități din această sferă, dar uită să adauge întâlnirea cu liderii organizațiilor ortodoxe române din SUA și suportul acestora pentru demersul Coaliției!
CONCLUZII:

  • Articolul publicat în ziarul adevărul este o tentativă periculoasă de a sugera că, de fapt, Coaliția pentru Familie este o acțiune subversivă a conservatorilor din cultele neoprotestante din România și Statele Unite. Fals! În realitate, acest demers este unul larg, cuprinzând toate spectrele societale, religioase și instituțional-politice din România!
  • Autorul acestui articol și, de ce nu, tot ziarul ar trebui să-și însușească temeinic câteva lecții din istoria apropiată și îndepărtată a ceea ce se întâmplă atunci când homosexualității nu i se pun garduri cât de înalte și puternice! Aici nu vorbim de înclinația și preferințele unei societăți, ci de însăși supraviețuirea acesteia!
  • Bineînțeles, acești domni ar trebui să mai meargă și pe la biserică, oricare, poate or auzi un lucru ori două despre ce părere are și Dumnezeu, de care adevărul nu zice absolut nimic, de parcă n-ar exista…
  • În fine, demersul Coaliției nu este doar despre a lua-o la stânga sau la dreapta, înainte sau înapoi, ci în sus sau în jos! Și în jos, de râpa râpelor se duc toate civilizațiile (inclusiv europene, dar și americane) care desconsideră valorile sacre ale Creatorului!
Ah – să nu uit – desigur, articolului i-ar fi lipsit sarea și piperul dacă nu zicea ceva și de… Putin! 😂
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.