După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 octombrie 2017

Sărbătoarea Roadelor la Biserica RENOVATIO București

Ioan 7:10 "După ce s-au suit fraţii Lui la praznic, S-a suit şi El, dar nu pe faţă, ci cam pe ascuns. "
Așteptăm sărbătorile și le dorim pentru că poartă în ele sămânța unei bucurii care nu prea mai încolțește în inimă.
Dar când ecoul sărbătorii se stinge, noi rămânem ceea ce suntem în fiecare zi. Ba încă, poate fi mai rău.
Oricât de fastuos ai îmbrăca o zi de sărbătoare, ea nu poate compensa restul zilelor.
Frații lui Isus au urcat la sărbătoare, dar El a rămas și a venit cam pe ascuns, pentru că nici chiar frații Lui nu credeau în El.
Astăzi facem sărăbători în cinstea lui Isus, proclamăm prezența Lui la sărbători, dar datele problemei rămân la fel. Nu poate o zi dedicată lui Isus să înlocuiască fiecare zi ce trebuie trăită de dragul Lui.
Indiferent că o numim sărbătoarea întălnirii cu El, sărbătoarea roadelor sau sărbătoarea Cinei, o zi rămâne o zi, iar viața are fiecare zi.

Eu astăzi sunt în sărbătoare. Ca și ieri de altfel. Sărbătoresc pe Dumnezeul care mi-a dat suflare de viață, picioare ca să merg și mâini ca să muncesc. Sărbătoresc pe Isus, Mielul lui Dumnezeu care a plătit prețul răscumpărării mele din păcat.
Sărbătoresc prin credință. Sărbătoresc cinstindu-L pe El prin sfințenie. Sărbătoresc prin a-i acorda slavă în toate. Sărbătoresc iubind cei de lângă mine. Sărbătoresc printr-o slujire care e conștientă de fiecare minut dăruit de El.
Fiecare zi e o sărbătoare în cinstea Lui Isus, atunci când crezi în El. Așa că nu e nici o mirare că duminică, 29 octombrie, vom avea o nouă zi de sărbătoare sfântă. Și indiferent de faptul că noi o numim sărbătoarea rodelor, de fapt e despre Isus Hristos, de fapt nu e vorba de o zi, ci de întreaga viață.
Vă așteptăm cu bucurie la Romexpo, pavilion E1, dimneața de la 10, după amiaza de la 18.00.
Filipeni 4:4 "Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! Iarăşi zic: Bucuraţi-vă! "
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.