După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 octombrie 2017

Scandal în Biserica Catolică! FAMILIA GAY, „predată” la vedere. Document exploziv 🔴 Mai mulți ierarhi se bazează pe documentul papal „Amoris Laetitia” pentru a promova cuplurile gay ca pe o nouă formă de „familie” 🔴 Episcopul Brendan Leahy a afirmat că cuplurile homosexuale trebuie să fie bine primite la Reunirea Mondială a Familiilor...

În luna august 2018 va avea loc la Dublin Reuniunea Mondială a Familiilor. Site-ul oficial o descrie ca pe un eveniment internațional major care „aduce împreună familii din întreaga lume pentru a celebra, a se ruga și a medita la importanța centrală a căsătoriei și a familiei, ca piatră unghiulară a vieții noastre, a societății și a Bisericii”.
Evenimentul se va concentra pe controversata exortație din 2016 a Papei Francisc, Amoris Laetitia („Bucuria Iubirii”), iar Suveranul Pontif este așteptat să participe la eveniment.
De când Amoris Laetitia a fost dată publicității în aprilie 2016, peste o mie de profesori universitari și clerici catolici (cardinali, episcopi, preoți) și-au exprimat îngrijorarea despre incompatibilitatea textului exortației cu învățătura morală catolică.
Filosoful catolic Joseph Streiber a demonstrat cu argumente cum textul Papei ar putea fi folosit împotriva învățăturilor morale catolice privind contracepția și homosexualitatea.
Luna trecută, zeci de clerici catolici și oameni de știință laici din întreaga lume au semnat o Corecție Filială adresată Papei pentru „propagarea de erezii”. Ei susțin că Papa Francisc a sprijinit poziții eretice privind căsătoria, viața morală și Euharistia, care sunt un vehicul pentru răspândirea de „erezii și alte greșeli” în interiorul Bisericii Catolice.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.