După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 octombrie 2017

Scandal în SUA după ce un cofetar creștin a fost forțat să onoreze o comandă pentru o căsătorie homosexuală. Procurorul general: „De prea multe ori am ignorat ceea ce spune Constituția"

Procurorul General al SUA, Jeff Sessions, a sugerat că instanțele ar trebui să fie de partea brutăriilor ale căror proprietari refuză să execute comenzi pentru nunți care au loc între persoane de același sex, scrie ActiveNews.ro.

Departamentul de Justiție s-a alăturat deja unui brutar creștin din Colorado, care a refuzat să facă un tort de nuntă pentru un cuplu homosexual, deoarece căsătoria lor contravine credințelor sale religioase, scrie Dailymail.co.uk.

Încercarea de al forța pe Jack Phillips, proprietarul unei cofetării din Denver, să ofere un serviciu pentru nunta celor doi bărbați, ar fi o încălcare a drepturilor sale constituționale, a arătat Departamentul de Justiție luna trecută într-o motivare către Curtea Supremă.

Acum, într-un interviu, Sessions spune că libertatea de a evita să participe la evenimente care încalcă religia cuiva este un „drept fundamental".

„De prea multe ori am ignorat ceea ce spune Constituția", a declarat procurorul general la programul „Credința națiunii" al CBN. 

„Se spune că Congresul nu va face nicio lege cu privire la stabilirea unei religii și nici nu va interzice exercitarea liberă a acesteia. Așa că întrebarea este - brutarul de prăjituri are mai mult decât o viziune personală aici. El are o viziune religioasă și simte că nu-și poate exercita liber religia prin faptul că este obligat să participe la o ceremonie într-o manieră pe care nu o crede.”

Sessions a afirmat că argumentul brutarului este susținut și de Legea privind restaurarea libertății religioase din anii 1990, o lege introdusă de senatorii democrați Chuck Schumer și Ted Kennedy și semnată în perioada președintelui Bill Clinton.

„RFRA”, așa cum este cunoscută legea, susține că guvernul nu poate forța americanii să acționeze împotriva credințelor lor religioase decât dacă există un interes guvernamental urgent și „convingător" în a face acest lucru.

„Credem că statutul a fost ignorat prea des și nu a fost respectat suficient", a spus Sessions.

Curtea Supremă va audia cazul lui Phillips în această toamnă. Phillips a refuzat deoarece credința sa creștină se opune căsătoriilor între persoane de același sex, argumentând că nu ar trebui să fie nevoit să onoreze o astfel de comandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.