După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 octombrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Pocăința este darul lui Dumnezeu dar și o poruncă pe care trebuie să o împlinim, dacă vrem să fim cu Dumnezeu în cer. Pocăința trebuie să fie însoțită de credința în Domnul Isus. Credința în Domnul Isus este atât motivul cât și încurajarea pocăinței noastre. E motivul pocăinței pentru că în Domnul Isus avem iertare de păcate. E încurajarea pocăinței pentru că pocăința noastră nu ne va putea niciodată ridica prin ea însăși la standardul pe care îl vrea Dumnezeu. Absența pocăinței este semnalul absenței sau morții credinței noastre.
          Fie ca noi să fim întodeauna gata de a „cumpăra” de la Domnul Isus, „alifia” pocăinței, pentru a ne unge ochii sufletului, pentru a vedea cum vede El!
          Un motiv de rugăciune este pentru căminele de copii din România. Am auzit că aceste cămine de copii, din țară, sunt supraglomerate și în mari nevoi. Cred că o mare nevoie este, aceea de lucrători care să fie lumini într-un întuneric în creștere în țara noastră.
          Un alt motiv de rugăciune, este pentru căminul de copii în care sunt implicat aici în India. Mulți dintre copii provin din familii hinduse, care doresc să își ducă copiii acasă în perioada de închinare la idoli. Aceasta poate strica lucrarea credinței pe care noi o facem în ei. Unul dintre copii este Raja.
          Rugați-vă și pentru Patrik, un bătrânel care a fost operat de hernie săptămâna aceasta. Vineri a fost adus acasă și acum este în perioada de refacere.
          Rugați-vă și pentru o familie de necredincioși care vor veni astăzi să organizeze ziua de naștere a fetei lor, împreună cu copiii noștri.
          Rugați-vă pentru un sat numit Camarpara, din comuna Das Durga, unde am vestit Evanghelia pentru prima dată, săptămâna aceasta.
          Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru școala duminicală, care poate continua în ciuda festivalului de închinare la idoli.
          Miercurea viitoare, în adunarea noastră, va fi un program pentru necredincioși. E un seminar de pregătire împotriva unei boli locale și împotriva traficului de persoane. În pregătirea pentru acest program, am vrea să vizităm fiecare casă din satul unde avem adunarea, pentru a-i invita pe oameni și a le vesti din nou Evanghelia. 

Vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru suportul practic, în numele Domnului Isus!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.