După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 octombrie 2017

Sorin Cigher 🔴 Ignoranții în fața ignoraților: Cum vor sta în fața noastră cei care ne-au ignorat și nu ne-au ascultat oful celor peste 3 milioane de români?

Am ajuns să trăim vremea ignoranței în masă. Ne simțim ignorați de către cei care ,,au cerșit” voturile noastre, au îmbrăcat haina modestiei, și-au luat cizme de cauciuc în picioare și prin noroi au străbătut toate coclaurile, au depus efort să ajungă în fiecare cătun, pentru ce? Pentru că au fost interesați de noi! Nu ne-au ignorat! Odată ajunși în vârful piramidei, s-au cocoțat de parcă ar fi veșnic în funcția și în locul respectiv, nici nu ne mai bagă în seamă. Ni s-a spus că politica este alunecoasă..., dar până nu ne-am fript, nu am simțit. Iată, acum o simțim și ignoranța este la ea acasă. Suntem duși cu preșul de pe o zi pe alta și tot ni se promite, însă... cine să mai creadă? Am devenit gemenii lui Toma, necredincioși datorită multor ignoranțe simțite și trăite pe pielea noastră.  

Zilele se scurg, perioada de ședere în vârf se scurtează, vor trebui să coboare la bază, vor îmbraca iar portul popular, vor inventa tot felul de sloganuri care să ne facă sensibili..., dar îi vom crede iar? Mai poate cineva să fie convins că nu este o demagogie crasă? O vorbă bine gândită spune: ,,Cine nu învață din istorie este obligat să o repete.” Așadar, dacă uităm repede și înghițim ușor promisiunile ieftine, ne merităm soarta...

Întreb, retoric: Cum vor sta în fața noastră cei care ne-au ignorat și nu ne-au ascultat oful celor peste 3 milioane de români? Pentru ei aceste 3 milioane sunt doar cifre și nu persoane? Sunt simple CNP-uri și nu oameni? Cu ce își vor justifica acțiunile împotriva bunului simț în care românul mai crede? Ce discursuri își vor concepe pentru campania electorală ce va urma? Ori nu își dau seama, ori văd cu ochii lor că sunt într-un picaj cu o viteză nemaintâlnită. Clasa politică este într-un con de umbră și pe un drum al neîncrederii totale. Ignoranța lor naște ignoranța maselor. Pas cu pas pierd teren fără ca ei să reacționeze. Când vor acționa va fi prea târziu. Așadar, caracterul unui om se vede în urma cuvântului dat și respectat. Oamenii de caracter din clasa politică, dacă a mai rămas ceva, se observă și luptă pentru drepturile celor pentru care au ajuns în vârful piramidei.

Îmi doresc oameni sinceri cu respect pentru oameni, cu frica lui Dumnezeu și să nu fie vocile altora..., ci să reprezinte cu cinste și demnitate românul de rând care a fost de bună credință când a pus ștampila în dreptul lui.  Nu îmi doresc să mai văd ignoranță, pentru că îmi   produce lehamite, dacă este Adevăr, el va birui și va ieși la suprafață! Rămânem în Adevăr și cu Adevărul care nu se schimbă! Nu ignorați Adevărul niciodată! Cu orice preț, spuneți, trăiți și mărtusiți Adevărul! Nu vrem să fim tratați cu ignoranță!

Sorin Cigher (dintre cele 3 milioane ignorate...)

25 octombrie 2017 - Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.