După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 octombrie 2017

Student creștin exclus din Universitatea Sheffield pentru comentarii anti-homosexualitate. Pentru că a avut curajul să afirme că homosexualitatea „este un păcat”, studentul a fost eliminat de la cursuri de către un comitet prezidat de un proeminent activist pro LGBT. Acum așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie...

Un creștin exclus din Universitatea Sheffield pe motiv că a făcut comentarii „peiorative” la adresa homosexualilor așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie, căreia i s-a adresat, căutându-și dreptatea, scrie ActiveNews.ro. Acesta acuză universitate de standarde duble, prezentând cazul unui profesor musulman care a fost lăsat să facă apologia sclaviei sexuale și poligamiei.

Felix Ngole din Barnsley acuză conducerea universității că i-a încălcat drepturile atunci când a decis să îi  respingă aplicarea la un curs post-universitar de asistență socială, în urma participării sale la o dezbatere pe Facebook, conform Christian Post.

Universitatea Sheffield a susținut că a trebuit să analizeze abilitatea de a profesa a studentului de 39 de ani, după ce acesta a declarat că homosexualitatea „este un păcat”. 

Felix Ngole spune că a fost eliminat de la curs de către un comitet prezidat de un proeminent activist pro LGBT.  În plus, Ngole a denunțat modul în care profesorul respectiv a dus o campanie pro homosexualitate, lucru care a creat un conflict de interese și care, în mod normal,  ar fi trebuit să determine comitetul să ia o cu totul altă decizia în privința sa.

Totodată, studentul a prezentat dovezi conform cărora, în decembrie 2015, universitatea a permis unui profesor musulman, Fadel Soliman, să vorbească în fața studenților, promovându-și canalul YouTube, în care, susține el, se făcea apologia, din punct de vedere islamic, a violenței în familie, sclaviei sexuale și poligamiei.

Reprezentantul lui Ngole, avocatul Paul Diamond, a afirmat că clientul său și-a expus convingerile într-un mod „politicos și temperat,” și că este „îndreptățit să-și exprime convingerile religioase”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.