După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 octombrie 2017

Tony Berbece 🔴 De ce Moaștele Sfintei Paraschiva sunt o înșelătorie


Cu tot respectul și cu toată mila pentru sutele de mii de oameni care au stat și 18 ore la coadă pentru a pupa racla cu oasele unei femei moarte, aș vrea să vă spun că oasele acesteia nu vă pot ajuta cu nimic. Această practică contravine Scripturii din foarte multe puncte de vedere. 

1. Există pe lumea cealaltă un singur mijlocitor între oameni și Dumnezeu, iar Acesta este Cristos, lucru afirmat clar de Scriptra (1 Timotei 2:5). Nimeni nu poate mijloci pentru tine din lumea de dincolo, nici măcar Petru sau Pavel, nici fecioara Maria sau oricine altcineva. 

2. Dumnezeu însuși a împiedicat poporul Evreu să recurgă la această practică prin faptul că l-a îngropat pe Moise departe de privirile oricărui om. 

3. Vindecarea vine doar în Numele lui Cristos, toate vindecările care au avut loc în Noul Tesament au fost făcute în Numele lui Isus, nu în numele sfinților care o înfăptuiau, chiar dacă vorbim de oameni mari gen Petru, Pavel sau ceilalți apostoli. În “rănile lui Cristos” ne spune Isaia că suntem vindecați și nu prin oasele uscate ale vreunui mort. 

4. A te duce până la Iași, a sta la coadă zeci de ore, a lăsa bani preoților presupune o închinare prin fire și nu în Duh și Adevăr. Oamenii se simt bine știind că au făcut ceva, dar nu aceasta este neprihănirea. Dumnezeu nu ascultă mai mult rugăciunea unuia care a călătorit 600 km pentru a se ruga față de unul care doar s-a dat jos din pat pentru a se ruga. Credința acționează oricând, oriunde. 

Acum înțeleg mai bine ca oricând de ce a zis Pavel: “Ferește-te de basmele lumești și băbești...”, uitându-mă la “circul de la Iași” am realizat că cine îl ține în viață sunt tocmai doamnele trecute de mult de prima tinerețe. Doamne care își târăsc copiii și nepoții într-o închinare păgână. E mai mult o închinare transmisă prin “babe” decât prin Scriptură. 

Dacă ați citi Biblia nu v-ați lăsa înșelați!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.