După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 octombrie 2017

Tony Berbece 🔴 Despre Las Vegas... doi bătrânei și o mitralieră

Mereu mă întreabă lumea de ce sunt așa de “disperat” după Dumnezeu, de ce îi “înnebunesc” pe alții cu cititul Bibliei. De ce sunt “insistent” și ies chiar pe stradă îndemnându-i pe oameni să citească Biblia. Răspunsul meu este simplu: “Un om cu o Biblie în geantă nu va ține și un pistol alături, cel puțin nu cu scopul de a trage în oameni nevinovați.”

Am înțeles că un domn trecut de 60 de ani a omorât zeci de oameni nevinovați aflați la un concert (a tras într-o mulțime de 22.000 de mii). Cu el în cameră era și o doamnă, care evident este complicele acestuia. Oare de ce “o iau razna” până și bătrânii? De fapt știu răspunsul, sunt convins că nu au nicio treabă cu Dumnezeu.

Niciodată nu o să vezi un creștin autentic că după ce a citit din Biblie i se va face poftă să-și cumpere un kalashnicov și să împuște mulțimi de oameni. Biblia frânge spiritele nebune, frânge mânia, frânge ura, frânge rasismul, frânge pofta de răzbunare, frânge pofta după păcat și desfrâu și vindecă depresia. Biblia face bine societății indubitabil.

În al doilea Război Mondial unui batalion de austrieci i s-a dat niște cărticele mici de buzunar. După câteva săptămâni soldații nu mai aveau chef de luptă, cel puțin nu mai erau atât de cruzi și preferau să facă economie de gloanțe. Generalul a întrebat mânios ce s-a întâmplat. A primit un răspuns timid: “Generale, soldații tăi citesc Biblia!”

Citind Biblia nu devi violent, ci bun, gata chiar să-ți dai viața pentru aproapele tău, nicidecum să i-o iei.

Rugați-vă pentru Las Vegas! Dumnezeu să-i cerceteze și să-i apropie pe toți de el în aceste vremuri de nebunie!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.