După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 octombrie 2017

Tony Berbece 🔴 Unde nu e Scriptura singura variantă e nebunia

În Australia un copil de cinci ani “decide” să-și schimbe sexul, cei responsabili ar trebui închiși. În multe state este recunoscut sexul neutru și am auzit că în altele nu mai este o problemă penală dacă cineva în mod voit infectează cu HIV pe altcineva prin actul sexual. În Europa, țară după țară clachează în fața ocultismului care loveste “Chipul lui Dumnezeu” - Familia.
Nu știu dacă ați observat că în majoritatea cazurilor primul lucru pe care-l face un cuplu gay după “casatorie” este acela de a înfia un copil, vorba domnului Andrei Pleșu: “De ce mai vrei familie dacă ai renunțat la funcția care te face vrednic de a forma o familie, anume procrearea?” Treaba asta cu înfierea copiilor de către gay este exact ca experimente cu otravă direct le oameni, hai să bem și să vedem ce iese. Vă zic sigur că nu o să iasă bine.

Nu știu dacă observați că sunt vremurile din urmă, lepădarea de credință este tot mai ostentativă. Așa zișii creștini cedează în fața imoralități și chiar o îmbrățișează. Însuși Cristos s-a întrebat un lucru și acum știu și văd de ce: “Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credință pe pământ (Luca 18:8)?”
A venit vremea alegerii oilor de capre și a grâului de neghină, vocea Păstorului se va auzi curând, ciurul stă să cearnă. Ce ești tu? În ce tabără vrei să fii?
Cum e credință ta, neclintită în Adevăr sau fundamentată în minciună?

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.