După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 octombrie 2017

Trump face din nou America măreață! 🔴 Document al Departamentului Sănătății: Viața începe din momentul CONCEPȚIEI

Administrația Trump a lansat un plan strategic pentru anii 2018-2022 în care se afirmă în mod clar că viața începe în momentul concepției. Documentul se găsește pe site-ul Departamentului Sănătății din SUA, scrie ActiveNews.ro.

„Departamentul Sănătății își îndeplinește misiunea prin programe și inițiative care acoperă un spectru larg de activități, servind și protejându-i pe americani în fiecare etapă a vieții, începând de la concepție”, sublinază documentul, scrieBreitbart.com.
 
În schimb, în documentul similar al administrației Obama se spunea că Departamentul Sănătății își îndeplinește misiunea prin programe și inițiative care acoperă un spectru larg de activități, care îi protejează pe americani în fiecare etapă a vieții”, fără a se preciza în mod clar „momentul concepției”.
 
Potrivit textului administrației Trump,„ o componentă centrală a misiunii Departamentului Sănătății o repezintă devotamentul nostru pentru a-i servi pe toți americanii, din momentul concepției și până la moartea naturală, în mod special acele  persoane și populații care se confruntă sau prezintă un risc ridicat pentru provocări economice și sociale, prin intermediul serviciilor medicale eficiente”, se arată în document.
 
„Este esențial ca termenii folosiți de guvernul SUA să corespundă realității”, afirmă Trent Franks, co-președinte al Pro-Life Caucus, apreciind planul strategic al Departamentului Sănătății. „Aplaud acest plan al Departamentului Sănătății, care definește viața ca începând de la concepție,  lucru pe care orice elev de liceu îl știe de la orele de biologie”.
 
În programul politic al lui Donald Trump, care i-a adus victoria în alegerile din toamna anului trecut, s-au numărat o serie de promisiuni făcute grupărilor pro-viață din SUA, printre care promulgarea „legii de protecție a copilului nenăscut care simte durerea” (Pain-Capable Unborn Child Protection Act). Lege care, se speră, va pune capăt procedurii avortului în stadiu avansat al sarcinii, în toată țara. Trump a promis, de asemenea, și stoparea finanțării „fabricii de avorturi” Planned Parenthood.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.