După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 octombrie 2017

„Vedetele” promovează noul TREND ANTIHRISTIC de a considera nou-născuții având SEX NEUTRU

Paloma Faith a devenit mama pentru prima data in luna decembrie a anului trecut. Cantareata, care se iubeste cu un artist francez, a adus pe lume o fetita, dar cu toate acestea spune ca nu vrea sa fie definita de sexul ei si ca micuta va alege daca vrea sa fie fata sau baiat, scrie Ortodox Info.ro.
Noul trend in parenting: sa-ti cresti copiii cu sex neutru. Aceasta vedeta a dat tonul!
Paloma Faith este o sustinatoare a gruparii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), iar convingerile ei se pare ca se rasfrang si asupra proipriei fiice. Desi micuta nu a implinit inca 1 an, Paloma a facut deja primele declaratii cu privire la sexul ei si a spus ca acesta este neutru: “vreau sa fie cine vrea ea”. Artista a mers si mai departe cu declaratiile: “vreau sa am 3 sau 4 copii si toti sa fie de gen neutru”.
Se pare ca acesta este un nou trand in parenting, sa le dai libertate deplina copiilor, sa-i lasi sa fie cine isi doresc ei sa fie, fara sa nu se simta obligati sa aleaga intre roz si albastru.
Paloma Faith (36 de ani) are o relatie cu Leyman Lahcine, care este cu 6 ani mai tanar decat ea. Vedeta a marturisit ca isi dorea sa fie mama inca de cand avea 27 de ani: “mi-am dorit mereu sa fiu mama, iar acum ca s-a intamplat, ma simt extrem de norocoasa”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.