După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 octombrie 2017

Viorel Iuga 🔴 De ce dorim o Românie curată?


De ce dorim o Românie curată?



1. Pentru că suntem români. Suntem cetăţeni oneşti, muncitori, patrioţi. Suntem oameni care iubim ţara şi vrem să fie binecuvântată. Suntem oameni care vrem să ne creştem copiii aici, în România, dar într-un mod curat, moral, biblic.

2. Pentru că ascultăm poruncile Scripturilor. Ele ne cere să trăim aşa cum a trăit Domnul nostru Isus şi sfinţii apostoli. Ei au trăit în neprihănire, îndepărtând și alungând păcatul.

3. Pentru că înţelegem. Nu suntem orbi. Ştim că prin promovarea şi legiferarea homosexualității şi a altor păcate se doreşte dezintegrarea familiei şi controlul asupra tuturor. Știm că unii ar dori să ne crească copiii ca pe o proprietate a Statului. Ei bine, nu dorim sclavie. Am fost creaţi liberi, s-a plătit pentru libertatea noastră şi vrem să rămânem liberi.

4. Pentru că suntem majoritari. Nu vrem răul altora. Nu cerem pedepsirea lor, ci pocăinţa şi salvarea lor. Nu avem dreptul să afirmăm că ne iubim semenii, dacă îi lăsăm în starea deplorabilă în care sunt. Adevărat, facem ce putem pentru reabilitarea lor, dar dacă ei aleg să rămână în păcat noi nu ne vom schimba.

Se poate trăi curat şi într-o Românie murdară? Absolut! În trăirea creştină particulară, slavă Domnului, nu depindem de nimeni. Relaţia cu Dumnezeu este personală şi orice ar face sau nu ar face alţii, drumul spre Dumnezeu nu poate fi închis. Nimeni nu poate opri harul divin, alegerea neprihănirii şi nici nu poate îndepărta gloria viitoare. Numai că, deocamdată cel puţin, de ce să ne chinuim noi, cei mulţi? De ce să suportăm consecinţele alegerilor păcătoase ale celor puţini?

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.