După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 octombrie 2017

Viorel Iuga 🔴 Sabotat sau sprijinit?


Aşa cum bine ştiţi, în urmă cu doi ani nişte cetăţeni români foarte diferiţi, dar cu un numitor comun: o inimă caldă pentru familie şi o iubire intensă pentru ţară, au decis să îi întrebe pe ceilalţi cetăţeni ai României dacă îşi doresc un referendum clarificator pe tema familiei. 

Fără resurse şi fără o structură cu experienţă, într-un timp extrem de scurt, peste 3.000.000 de cetăţeni români au înţeles importanţa demersului şi s-au exprimat în scris, afirmând că doresc să protejeze familia prin inserarea expresiei „un bărbat şi o femeie” în Constituţia României. 

După strângerea şi validarea locală a semnăturilor, s-au depus hârtiile la Parlament. Curtea Constituţională s-a exprimat cu claritate, confirmând că tot demersul iniţiat de Coaliția pentru Familie este perfect legal. Din momentul respectiv, pe diferite căi şi prin diferite mijloace, procesul îndreptării spre un referendum s-a sabotat în mod continuu. Aici apare aspectul care ne îngrijorează cel mai mult. Sabotarea consultării poporului nu vine în primul rând de la duşmanii naţiunii, ci de la unii din cei care ar trebui să îi iubească pe români şi prin poziţia lor să vegheze ca în România să se respecte legea. Văzând maşinaţiile acestora, mi-am dat seama că trăim vremuri foarte grele şi ameninţătoare. În cazul Referendumului pentru familie nu este vorba de un demers religios, ci de un demers civic. Cei care sabotează în mod episodic sau constant acest demers democratic nu au în primul rând o problemă cu religia sau cu biserica, ci cu întreaga societate românească, cu democraţia României. Dacă nici dorinţa a peste 3.000.000 de cetăţeni români nu mai este luată în seamă de liderii noştri, atunci cine şi când va mai fi luat în seamă? Dacă nici dorinţa de consultare a poporului nu mai este posibilă, atunci trăim vremuri grele, inimaginabil de grele. Ştiu vremurile pe care le trăim. Ştiu că societatea doreşte mult de tot să ne pierdem identitatea, valorile şi dreptul la exprimare. Ştiu că viitorul se vrea nu cu oameni care ştiu cine sunt şi ce vor, ci cu numere care pot fi manipulate cum vor ei, mai marii noştri şi ai lumii. 

Ei bine, aici gândim diferit şi nu vom ezita să ne exprimăm. Dacă ei, indiferent cine ar fi şi unde s-ar afla aceştia, îşi închipuie că România este a europenilor sau a lor, atunci este vremea să le spunem răspicat şi prin cât mai multe mijloace legale că România nu este a lor, ci a noastră. Da, România este în primul rând a noastră, a oamenilor de rând, a copiilor, a tinerilor, a familiştilor şi a bătrânilor. România este a noastră, a celor care nu am părăsit ţara, ci am rămas aici sperând că putem face ceva pentru binele şi pentru binecuvântarea României. România, le place unora sau nu, este a noastră, a celor care muncim pe brânci în ciuda faptului că nu suntem sprijiniţi, care ne plătim taxele, uneori aberante, a celor care iubim ţara, ne rugăm şi muncim pentru binele şi prosperitatea ei. România este a noastră, dar şi a fraţilor noştri de neam şi de credinţă care au plecat temporar din ţară pentru că nu li s-a oferit posibilitatea să îşi câştige pâinea pentru copiii, nepoţii şi bunicii lor. Da, România ne aparţine şi de aceea avem dreptul şi datoria să ne exprimăm cu privire la ceea ce vrem să se întâmple în ea.

Dragilor, dacă alţii ne-au apăsat şi ne-au chinuit, este vremea să spunem stop. Dacă alţii au trăit pe principiul capului plecat şi al gâtului în jug, este vremea să se afle că noi nu suntem ca ei.

Dacă alţii vor să distrugă România şi valorile ei, trebuie să ştie că noi, românii de azi, ne dorim o țară liberă, curată, prosperă, o Românie a tuturor românilor, o Românie pe placul nostru.
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.