După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 noiembrie 2017

15.000 de transgeni în armata SUA


Donald Trump vrea sa interzica varietatile identitatii de gen in armata americana, care numara 1,3 milioane de militari aflati in serviciu activ. Justitia i-a blocat insa decizia., scrie National.ro.

Judecatorul Coleen Kollar-Kotelly (tribunalul districtului Washington) a dispus astfel punerea in practica a unei masuri a predecesorului lui Trump, Barack Obama, care a decis ca armata ar trebui sa inceapa sa gazduiasca recruti transgender, in timp ce Trump ordonase Pentagonului sa nu mai recruteze astfel de persoane. Dar Donald Trump a lasat la latitudinea departamentului Apararii dreptul de a transa cazurile transgenilor care sunt inrolati deja. 

Iar judecatorul Kollar-Kotelly nu s-a propuntat nici el asupra tratamentului medical al transgenilor care lucreaza deja in cadrul fortelor armate. Intr-un text trimis sefului Pentagonului, James Mattis, Trump sublinia si ca Pentagonul nu trebuie sa mai sustina tratamentele medicale ale personalului transgen, invocand ”costuri medicale enorme” si ”perturbari”. 

Potrivit estimarilor, 15.000 de persoane transgen servesc in armata americana. La inceputul lunii august, cinci militari transgeni au depus plangere impotriva lui Donald Trump si a Pentagonului, denuntand ”incertitudine” cu privire la viitorul lor si explicand ca au temeri ca nu-si vor pastra posturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.