După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 noiembrie 2017

Acum au liber de la biserica anglicană: băieții pot să poarte fuste și tocuri

Cultul anglican tradițional a înțeles să protejeze frageda ”perioadă a căutărilor, când copilul poate experimenta mai multe identități"
BUCUREȘTI, 13 nov — Sputnik: Biserica anglicană a efectuat o serie de modificări în regulile de funcționare a școlilor. De azi înainte elevii vor avea dreptul să se îmbrace indiferent de stereotipurile de gen, anunță The Guardian.
Capii bisericii anglicane îndeamnă pedagogii că evite diverse etichete, avertizându-i cu privire la afirmații "homofobe, bifobe sau transfobe" în adresa elevilor. Potrivit noilor norme, „școala primară și medie reprezintă o perioadă a căutărilor, când copilul poate experimenta mai multe identități".
„Spre exemplu, copilul poate alege un costum de balerină, o diademă a unei prințese și tocuri, cască de pompier sau mantia unui super-erou", se spune într-o declarație a liderului spiritual al bisericii anglicane, arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.
Biserica afirmă că urmărește scopul evitării oricărei diminuări „a respectului de sine" a elevilor din cauza hărțuirii "pe criterii unei presupuse sau existente orientări sexuale sau identității de gen".

„Trebuie să evităm cu orice preț reducerea demnității oricărui om la un stereotip sau problemă", a subliniat Welby.
Anterior, profesorul britanic Joshua Sutcliffe a fost suspendat din funcție după ce a numit "fată" un elev transgender. Acesta urmează să se prezinte în fața unei comisii disciplinare, care ar putea decide o eventuală concediere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.