După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 noiembrie 2017

† Apel către pastorii și liderii evanghelici din București! Să repetăm frumusețea din cazul Bodnariu!


IMPORTANT!

Materialul de mai jos a fost inițial transmis prin e-mail pastorilor și liderilor evanghelici din București. Întrucât a fost deja făcut public de către pastorul Daniel Brânzei, îl publicăm și noi, cu convingerea că astfel cazul Smicală își va găsi susținători și în rândul evanghelicilor, cu atât mai mult cu cât manifestația stradală din data de 11 noiembrie 2017 este inițiată de Coaliția pentru Familie. Doamne-ajută!

Shalom!
Vă rog să facilitați expedierea acestui e-mail către toți pastorii și liderii evanghelici din București!
Miza evenimentului stradal organizat de către Coaliția pentru Familie este una extrem de importantă pentru evoluția acțiunilor pro-familie din România.
O participare slabă la acțiunea de sâmbată, asumată de către CpF, va transmite opiniei publice un mesaj de timorare și neputință.
În altă ordine de idei, întrucât la manifestările pentru sprijinul familiei Bodnariu au participat și preoți sau membri ai Bisericii Ortodoxe, este de dorit ca și pentru cazul Smicală evanghelicii să participe public la orice fel de manifestare de susținere.
Prin urmare, vă rugăm să ne trimiteți numele pastorilor/liderilor evanghelici din București care se împotrivesc acestei acțiuni sau care tac și nu folosesc oportunitatea serviciilor religioase pentru a anunța, motiva și mobiliza masele de credincioși ca să sprijine această acțiune publică, astfel încât numele acestora să constituie o listă de rugăciune având ca obiectiv schimbarea inimilor lor!
Va mulțumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră!
M.M.
Fondator al portalului NewsNet Creştin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.