După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 noiembrie 2017

Au început represaliile după lansarea manifestului pentru familie, țară și unitate de către trupa „La Familia”. Concertul de la Cluj, anulat de către organizatori pe motiv că nu cred în „sistemul de valori al lui Sișu și Puya”

Vezi și articolele:                                                                                                                                La Familia a lansat un manifest în care promovează familia tradiţională şi credinţa în Dumnezeu                                                                                                                 Trupa „La Familia” a stârnit valuri de furie și entuziasm printre fani, după ce și-a anunțat susținerea pentru valorile creștine, tradiționale și naționale 🔴 Iată ce zic fanii despre schimbarea la față a lui Sișu și Puya...
Concertul trupei „La Familia” din clubul Form Space a fost anulat, au anunțat organizatorii într-un mesaj pe facebook. Mai precis, clubul Form Space, a notificat fanii că respectivul concert nu va mai avea loc din cauza manifestului pro-familie, pro-credință și pro-România lansat de trupă acum câteva zile, scrie ActiveNews.ro.

Patronii de la Form Space spun că nu se pot asocia cu valorile promovate de Tudor Sișu și Dragoș Gardescu.

„La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie.
Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred.
Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie. Mulțumim pentru înțelegere”, se arată în mesajul postat pe facebook. Puteți să le transmiteți un mesaj celor de la Form Space, aici.

Trupa La Familia a lansat un manifest pro-Dumnezeu, pro-familie și pro-națiune pe 7 noiembrie.
Iată textul: „Credem în Dumnezeu, credem în Neam, mândrie națională și patrie, credem în Familia compusă doar din bărbat și femeie, credem în Forța cuvintelor, credem în Normalitate simplitate și suflet...moralitate, credem în Tradiție, credem în Unitate, frăție și legătura de sânge, credem în România, români și limba română.

Acest manifest nu este o provocare, ci mai degrabă un Apel către cei care cred și simt la fel. Este piatra de temelie, coloana vertebrală și sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Oricine are aceiași părere este invitat să ni se alăture și să nu stea deoparte...suntem O Mare Familie!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.