După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 noiembrie 2017

Aurelian Pavelescu 🔴 Despre rețeaua Soros, incă o dată! O rețea de ONG-uri cu o doctrină globalistă integrală, a distrugerii indentității și ateistă, a subminării suveranității popoarelor și manipulării instituțiilor...

Am aflat cu totii, in ultimul timp, despre modul in care a fost creata si functioneaza reteaua de ONG-uri Soros in Romania, dar si in alte state din lume. Care este doctrina acesteia: o doctrina globalista integrala, a distrugerii indentitatii si ateista, a subminarii suveranitatii popoarelor si manipularii institutiilor. Totodata, a implicarii acestora in influentarea unor decizii cu privire la mari contracte, in dauna statului roman si a intregii societati, in folosul unor interese particulare, dar si a unor decizii economice guvernamentale.
Finantarea acestor ONG-uri cu sume de milioane si zeci de milioane de dolari, in scopul obtinerii monopolului asupra intregii societati civile, dar si a mediei din Romania, pentru influentarea opiniei publice, este de o gravitate extrema, de natura a pune in primejdie siguranta nationala.
Aceasta asa-zisa societate civila a controlat si controleaza inculsiv o mare parte a partidelor politice. Astfel, au ajuns sa controleze o mare parte a institutiilor statului: guverne, ministere, parlament, angentii guvernamentale si, cel mai important dintre toate, sistemul justitiei. Prin persoane antrenate si coordonate in afara partidelor, dar si in afara tarii. Agenti ai lui Soros s-au implantat chiar si aparatul apropiat Presedintilor Romaniei. Este foarte posibil ca reteaua sa fi penetrat si in sistemul serviciilor secrete.
Ma astept ca ultima decizie a lui George Soros, de a transfera catre reteaua sa uriasa suma de 18 miliarde de dolari, sa conduca la cresterea exponentiala a activitatii retelei in intreaga lume. In Romania, cum am afirmat deja, fiind vorba despre una dintre cele mai puternice retele, cu siguranta ca finantarea va fi marita in mod prioritar.

Este nevoie, in aceasta situatie, ca institutiile statului roman sa devina extrem de vigilente, pentru a se preveni orice actiune anti-democratica. Pentru ca aceste ONG-uri distorsioneaza dezbaterea publica si activitatea partidelor politice prin influentarea opiniei publice in masa. Este nevoie, deopotriva, de informarea cetatenilor asupra acestui fenomen: partidele politice trebuie sa se organizeze si sa functioneze in cadrul legal si constitutional, in relatie directa cu cetatenii si nevoile lor, intr-un exercitiu democratic corect, fara ingerinta unor interese de grup si a unor planuri experimentale ale unui globalism integral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.