După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 noiembrie 2017

Australia: Vot majoritar pentru căsătoriile între persoane de același sex 🔴 Suporterii căsătoriilor homosexuale au sărbătorit în spații publice, au fluturat steaguri multicolore, au cântat și au dansat 🔴 Australia a devenit a 26-a naţiune a lumii care recunoaşte căsătoriile homosexuale 🔴 Ce se va întâmpla în continuare?

Sondajul privind căsătoriile homosexuale din Australia: 61,6% da, 38,4% nu. Procentul participanților la vot a fost de 79,5%, însumând un număr de aproximativ 12,7 milioane de persoane.
Toate statele și teritoriile au votat în favoarea căsătoriilor homosexuale iar suporterii căsătoriilor homosexuale au sărbătorit în spații publice, au fluturat steaguri multicolore, au cântat și au dansat.
Rezultatul va obliga aleşii să înceapă dezbateri despre legalizarea mariajelor gay.
Prim-ministrul Malcolm Turnbull a declarat că guvernul are ca principal obiectiv adoptarea legislației în Parlament până la Crăciun.
„Milioane de australieni au votat pentru egalitatea căsătoriilor”, a spus Turnbull după ce a fost anunțat rezultatul. „Au votat da pentru corectitudine, pentru angajament, pentru iubire”.
Votul a fost la început criticat chiar de către susținătorii căsătoriilor între persoane de același sex, argumentând că acest sondaj nu este necesar și că problema poate fi soluționată direct în parlament.
Cum s-a desfășurat votul?
Votul a fost voluntar, spre deosebire de alegerile obligatorii din Australia. Peste 12,7 milioane de persoane au participat la vot - aproximativ 79,5% din alegătorii eligibili. Acesta a durat 8 săptămâni, conținând următoarea întrebare: „Ar trebui să fie schimbată legea căsătoriei în așa fel încât cuplurilor de același sex să se poată căsători?”.
Lupta a fost între cele două campanii: campania „Da” și campania „Nu”. Campania „Da” a susținut că a fost o dezbatere pentru egalitate. Campania „Nu” a pus accentul pe definiția familiei, ridicând întrebări cu privire la modul în care chestiunile precum genurile sexuale vor fi predate în școli.
Care au fost rezultatele?
David Kalisch a declarat că aproximativ 7,8 milioane de persoane au votat pentru căsătoriile între persoane de același sex, iar aproximativ 4,9 milioane au votat împotrivă. El a spus că participarea la vot a fost de peste 70% în 146 electorate din Australia, dintr-un total de 150.
„Acest sondaj arată cât de importantă este această problemă pentru majoritatea australienilor.”
O nouă luptă e pe cale să înceapă
După luni de dezbateri, Australia are acum un rezultat oficial: majoritatea australienilor sunt pro căsătoriilor între persoane de același sex.
Ce se va întâmpla în continuare?

Turnbull, un puternic susținător al căsătoriei homosexuale, se confruntă cu dezbateri în cadrul guvernului său asupra a ceea ce ar trebui să includă proiectul de lege parlamentar.
Unii deputați conservatori vor să conțină scutiri care să permită companiilor care se opun căsătoriilor între persoane de același sex să refuze servicii pentru nunți.
O propunere de lege alternativă a susținut sprijinul deputaților mai conservatori, care au declarat că doresc protecții religioase mai puternice, dar nu au obținut sprijin pe scară largă.
Care a fost reacția?
„Acesta este un rezultat uimitor și toți ar trebui să fim foarte mândri de această țară minunată”, a declarat directorul executiv al Qantas, Alan Joyce, un proeminent susținător al căsătoriei homosexuale, în timpul participării la o petrecere din Sydney.
Fostul prim-ministru Tony Abbott, un oponent al căsătoriilor homosexuale, a declarat că parlamentul trebuie să respecte rezultatul. El a scris pe Facebook că va susține un proiect de lege care prevede „libertatea de conștiință pentru toți, nu doar a bisericilor”.
O altă persoană care este împotriva căsătoriilor homosexuale este Lyle Shelton. El a declarat: „Vom face tot posibilul să ne protejăm de restricțiile privind libertatea de exprimare și libertatea religioasă, să apărăm drepturile părinților și să protejăm copiii australieni de expunerea radicalizării LGBT”.
Australia ar deveni a 26-a naţiune a lumii care recunoaşte căsătoriile homosexuale.
Sursă: BBC News preluat de www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.