După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 noiembrie 2017

Florin Ianovici 🔴 Să ne pregătim 🔴 O serie de atacuri demonice, fără precedent se dezlănțuie pe zi ce trece. Diavolul vrea să întunece sufletul creștinilor maturi prin istovire, uzură, tristețe, dezamăgire, lipsuri și boli. Pe cei maturi în credință vrea să îi doboare prin încercări. Pe cei mai cruzi în credință îi ademenește cu plăcerile lumii...


Apocalipsa 19:7 "Să ne bucurăm, să ne veselim şi să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit "


Este evident pentru oricine are sufletul acordat la îndemnurile Duhului Sfânt faptul că Dumnezeu trimite semnale puternice către biserică, ca aceasta să se pregătească.

Pentru ce să se pregătească? 
Să se pregătească să stea la masă cu Mirele Isus. Podoaba casei lui Dumnezeu este sfințenia. Deci, în poporul lui Dumnezeu, trebuie făcută o permanentă chemare prin mesaj, închinare și îndemnuri la curățire, la lepădare de sine și la neprihănire. 

Sfințenia trebuie prezentată ca act de iubire față de Dumnezeu, ca sursă a puterii duhovnicești în rugăciune, ca act de sănătate sufletească, mentală și fizică. E mare nevoie de pilde în credință, de aceea părinții trebuie să își dreagă altare, iar părinții duhovnicești trebuie să își facă timp pentru copiii în credință. 

Pentru ce să se pregătească? 
Să se pregătească pentru avalanșa luciferică ce stă gata să se prăvălească. O serie de atacuri demonice, fără precedent se dezlănțuie pe zi ce trece. 
Diavolul vrea să întunece sufletul creștinilor maturi prin istovire, uzură, tristețe, dezamăgire, lipsuri și boli. Pe cei maturi în credință vrea să îi doboare prin încercări.
Pe cei mai cruzi în credință îi ademenește cu plăcerile lumii. 
Prigonirea și seducția, iată cum acționează satana.

Pentru ce să se pregătească? 
Să se pregătească să lupte pentru credința dată sfinților o dată pentru totdeauna. Deja sunt vremuri de apostazie, de lepădare de credință. Dragostea frățească a slăbit mult, slujitorii sunt din ce în ce mai robiți de patimi, iar supraviețuirea a luat locul vieții din belșug. Răutatea celor religioși, cuvintele tocite și învechite ale predicatorilor, dorința fără preget de slavă omenească a multora, luptele dintre frați, politica bisericească, adormirea spirituală de care suntem toți vinovați, pregătesc calea lepădării de credință.

Fiecare dintre noi trebuie să se cântărească în lumina Bibliei și să se hotărască să trăiască doar pentru Dumnezeu. Când Israelul a pierdut lupta cu Babilonul, Daniel s-a hotărât să nu se spurce. 
Chiar dacă totul se prăbușește în jur, tu nu trebuie să te dai bătut. Viața ta este în mâinile lui Dumnezeu. Nu guvernul hotărăște pentru tine, nu biserica trăiește în locul tău, nu familia va răspunde pentru ce faci tu, nu ceea ce e în jur determină viața ta, ci ceea ce este în tine determină biruința sau înfrângerea, de aceea luptă-te să poți spune: Hristos în noi, nădejdea slavei.

Chem credincioșii bisericii Renovatio și pe oricine simte la fel, la o zi de post și rugăciune în vederea pregătirii noastre duhovnicești. 
Duminică, 5 noiembrie, vom posti și ne vom ruga în adunare toată ziua. Vom sărbători moartea și învierea Domnului Isus Hristos, la cină. 

Ne vom ruga cu lacrimi de căință, cu recunoștință și încrederea că Dumnezeu ascultă pe cei cu inima curată. Vom înălța rugăciuni pentru cei bolnavi, pentru familiile încercate, pentru cei cu duhul zdrobit, pentru țara noastră ca Evanghelia să poată fi propăvăduită liber.

Romexpo, pavilion E1, începând cu ora 10.00
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.