După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 noiembrie 2017

George Alexander 🔴 ELIBERAȚI-I PE MIHAI ŞI MARIA SMICALĂ!

Cazul Cameliei Smicală, mama căreia un sistem diabolic i-a luat cei doi copii, încălcându-le flagrant drepturile elementare, răscoleşte lumea. Cazul acesta dramatic demonstrează însă că aşa-zia Protecție a Copilului nu este decât o rotiță dintr-un mecanism diabolic, ale cărui tentacule se întind dincolo de închipuirea noastră.

… Recent, s-a descoperit – chiar de către autoritățile statului!- şi în Norvegia, o parte din mecanismul Mega-Afacerii cu suflete omeneşti… Autoritățile norvegiene, sic!, îşi închipuiau că ele sunt cele care duc grija bunăstării Copilului! A trebuit însă să-şi revizuiască puțin poziția când au constatat că alții, din Paradisurile Fiscale, învârt ițele…

Adevăruri greu de digerat de un sistem abuziv, care nu este interesat să facă dreptate, ci să-şi conserve privilegiile. Altfel cum Nepăsarea, Indolența, Lipsa de Omenie a autorităților în fața unor copii nevinovați, care cer ajutor?! Cum este posibil să se ajungă până acolo încât copiii să fie amenințați că li se vor administra chiar şi medicamente pentru a-i reduce la tăcere?! Care este diferența – dacă i se inventează vreun diagnostic de ADHD lui Mihai Smicală, forțându-l să ingereze tranchilizante!- dintre “făcătorii de bine” finlandezi şi odiosul Josef Mengele?!

Mihai şi Maria Smicală sunt tratați mai rău decât deținuții politici şi nu printr-o închisoare din evul mediu, ci în Europa zilelor noastre, unde avem pretenții că ne respectăm reciproc.

Mihai şi Maria Smicală sunt doi copii Nevinovați, care îşi caută Libertatea şi care sunt închişi pentru a fi pedepsiți! Pedepsiți pentru că au îndrăznit să se opună acțiunii de reeducare, spălare pe creier şi distrugere sistematică a lor!


Sâmbătă, 11.11.2017, ora 12.00, în fața ambasadei Finlandei de la Bucureşti, va începe şirul de proteste pentru ELIBERAREA lor.

Români din toate țările, uniți-vă! Măcar pentru aceşti copii…
George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.