După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 noiembrie 2017

Îl vrem pe Dumnezeu! Dumnezeu, Onoare, Patrie! Polonia — polonezilor!

Acestea au fost câteva dintre sloganurile marii manifestaţii cu peste 100.000 de participanţi, cu ocazia zilei independenţei, de sâmbătă 11 noiembrie .

Pentru noi, Ziua Independenței va reaminti tuturor că independența înseamnă în primul rând autonomia față de corporațiile, băncile și armatele străine — ceea ce s-a reflectat foarte bine în sloganurile noastre. Cunoscând trecutul, trebuie să ne amintim că lupta pentru independență continuă — aici și acum. În Ziua Independenței, trebuie să cerem independența”, a declarat Michał Prokopowicz, liderul mișcării Falanga.
Media progresistă occidentală şi locală au îmbrăcat evenimentul într-un lung şir de „fake news-uri”, printre care caracterul fascist şi sloganurile naziste, în timp ce demonstanţii denunţau de fapt fascismul, nazismul şi comunismul după cum se poate vedea şi din imagini.
mitingpolonia2017
După Jesse Lehrich, fost consilier al lui Hillary Clinton, şi nu numai după el, toţi manifestanţii erau  nazişti.

Pentru naţionaliştii polonezi însă două sunt pericolele de moarte care ameninţă Polonia şi Europa: liberalismul progresist, adică liberalismul moravurilor : agenda LGBT, laicitate, individualism, şi islamul, asociat cu migraţia în masă, iar soluţia este unitate în credinţa creştină, fundament al civilizaţiei europene. Naţionalismul polonez se vrea identitar, catolic, anticomunist, anti-progresism şi anti-islamizare.

Tinerii polonezi sunt dezamăgiți de ”transformările” liberale din ultimele trei decenii care au loc în Polonia. Ei se reorientează spre o abordare mai unitară, și împotriva politicilor elitei democrat-liberale corupte, a declarat Michał Prokopowicz.


Aici puteţi vedea  câteva secvenţe grăitoare pentru amploarea manifestaţiei:
Mai multe şi sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.