După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 noiembrie 2017

Interviu cu Mihai Gheorghiu, de la Coaliţia pentru Familie: „Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem”

Cei doi copii ai medicului Camelia Smicală, care sunt cetăţeni români, au fost în mod abuziv despărţiţi de mama lor şi sunt ţinuţi împotriva voinţei lor în sistemul de protecţia copilului din această ţară. Coaliţia pentru Familie organizează sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la ora 12:00, o manifestaţie în favoarea reîntregirii familei Smicală din Finlanda prin revenirea copiilor alături de mama lor. Oferim un scurt interviu cu Mihai Gheorghiu, preşedintele comitetului de iniţiativă al Coaliţiei pentru Familie.
Dle Gheorghiu, aţi chemat românii în faţa Ambasadei Finlandei la Bucureşti pentru a cere returnarea copiilor Smicală către mama lor. Care este mesajul Coaliţiei pentru Familie către autorităţile finlandeze
Mesajul nostru este foarte simplu, foarte direct şi pe deplin uman: reunificarea familiei, întoarcerea copiilor acasă.
Coaliţia pentru Familie a fost acuzată că este împotriva familiilor monoparentale. Acum militaţi pentru întoarcerea copiilor la mama lor, adică sprijiniţi o familie monoparentală. Care este cu adevărat poziţia CpF faţă de familiile monoparentale?
Acuzaţia a fost şi este falsă, este un exerciţiu de dezinformare practicat de grupurile tactice ale ONG-urilor care promovează agenda revoluţiei culturale şi a corectitudinii politice.
Sunt multe voci care laudă sistemul de protecţie socială – inclusiv pe cel de protecţia copilului – din ţările nordice, spre care privesc ca spre un model de urmat. Credeţi că, în cazul Smicală, e vorba doar de o aplicare defectuoasă şi coruptă a unor principii, sau principiile însele si filozofia de la baza sistemului prezintă probleme?

Protecţia copilului în unele state a devenit un non-sens, nu protejezi copilul transformându-l în bun al statului cu care operezi pe piaţa redistribuirii copiilor sub noile imperative ale unei biopolitici scandaloase şi din ce în ce mai invazive, mai totalitare. Exemplul familiei Bodnariu stă mărturie pentru această nouă biopolitică a postmodernităţii nihiliste.
Ce doriţi să îi transmiteţi doamnei Smicală?
Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem.
Dar oficialilor români implicaţi în rezolvarea acestui caz?
Statul român trebuie să îşi apere cetăţenii cu deplină hotărâre şi cu demnitate. Această permanentă atitudine de rândaş care nu îndrăzneşte să-şi supere stăpânii produce imense daune tuturor, cetăţenilor şi apoi statului însuşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.