După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 noiembrie 2017

Ludovic Orban și-a luat consilier dintre susținătorii LGBT 🔴 În calitate de ministrul delegat pentru Dialog Social, Violeta Alexandru a susținut deschis mișcarea LGBT, ea participând și la mitingurile acestora din București

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Biroul executiv al liberalilor a decis cu unanimitate de voturi desemnarea fostului jurnalist Ionel Dancă purtător de cuvânt al partidului. De asemenea fostul ministru al lui Dacian Cioloș, Violeta Alexandru, a devenit consilier personal al liderului PNL, scrie Flux24.ro.

În calitate de ministrul delegat pentru Dialog Social, Violeta Alexandru a susținut deschis mișcarea LGBT, ea participând și la mitingurile acestora din București. 
„Marsul diversitatii, organizat la Bucuresti, a reusit sa atraga in 2016 un numar record de participanti: peste 2.500 de persoane. (…) Pentru prima data, un ministru in functie din Guvernul Romaniei a participat la Marsul Diversitatii. Violeta Alexandru, ministrul pentru Dialog social, a transmis un mesaj oficial pentru comunitatea LGBT din Romania”, sublinia Active Watch in raportul privind DIU in Romania.
Ea a și fost recompensată de Active Watch pentru susținerea LGBT  cu premiul „Remus Cernea” pentru „curajul si consecventa cu care sustine valorile societatii deschise, ale drepturilor fundamentale ale omului”. 
„Biroul Executiv al PNL a decis în unanimitate desemnarea în calitate de purtător de cuvânt al PNL și de coordonator al Departamentului de comunicare al PNL a domnului Ionel Dancă. (…) De asemenea, am decis ca doamna ministru Violeta Alexandru să fie consilierul meu personal pentru bună guvernare, care presupune extrem de multe lucruri în care doamna Violeta Alexandru are expertiză și are o experiență vastă. (…) Am luat decizia de a numi ca purtător de cuvânt pe Ionel Dancă și consilier al președintelui PNL pe Violeta Alexandru pentru că sunt doi oameni pe care îi cunosc, cu care am colaborat, oameni cu coloană vertebrală, integri, profesioniști, care de-a lungul carierei lor, indiferent că a fost o carieră publică sau în ONG-uri sau în media au avut o carieră de succes, în care au arătat seriozitate, competență și performanță în derularea lor”, a spus Orban, la Parlament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.